Σταμάτης Γονίδης: «Απαγορεύουν το πλαστικό καλαμάκι, ενώ ένα πρoφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια»

Σταμάτης Γονίδης: Μιλάει ανοιχτά για όλα σε μια αφοπλιστική συνέντευξη

Ο γνωστός τραγουδιστής, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα». Ο ίδιος δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά την απόρια και δυσαρέσκεια του σχετικά με την απαγόρευση για τα πλαστικά καλαμάκια.

Τα πλαστικα καλαμάκια και η συνεργασία με τον γιο του Μπομπ Μάρλεϊ

«Απαγορεύουν το πλαστικό καλαμάκι. Ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια, μη σου πω 20. Δεν είναι παράλογο αυτό; Είμαι πιο όμορφος χωρίς γυαλιά, όπως λέει η γυναίκα μου, τα φοράω γιατί έχω υπερμετρωπία, πρεσβυωπία και λίγη φωτοφοβία. Ο παππούς μου μού είχε ευχηθεί να έχω την αγάπη του κόσμου και αυτό με ικανοποιεί περισσότερο από όλα. Και εγώ αγαπάω τον κόσμο. Δεν κατακρίνω ακόμα και τον χειρότερο άνθρωπο να δω. Όλα έγιναν στην καριέρα μου χωρίς να τα προσχεδιάσω. Όταν έφτιαξα το πρώτο μου σπίτι είπα, “δικό μου είναι αυτό;”», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η συνέντευξη του Σταμάτη Γονίδη

Μιλώντας για τον πρόσφατο καβγά στα MAD VMA, ο Γονίδης τόνισε ότι: «Δεν είναι ωραίο σε μια γιορτή μουσικής να τσακώνονται οι τράπερς. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της βίας». Τέλος, μίλησε για την επόμενη συνεργασία! «Θα πούμε ένα τραγούδι με το γιο του Μπομπ Μάρλεϊ, εγώ στα ελληνικά και εκείνος στα αγγλικά», κατέληξε.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ