Στάθης Αγγελόπουλος: «Προτιμώ να πεθάνω από τον κορωνοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο»

by Τόνια Τζαφέρη
Στάθης Αγγελόπουλος: «Προτιμώ να πεθάνω από τον κορωνοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο»

Είχε νοσήσει με κορονοιό για 13 ημέρες στο νοσοκομείο

Αδιανόητες είναι οι δηλώσεις του Στάθη Αγγελόπουλου, ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο νόσησε με κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Έμεινε 13 μέρες στην εντατική και το είχε περάσει δύσκολα.

Ο τραγουδιστής δεν είχε κάνει το εμβόλιο και δεν σκοπεύει να το κάνει, όπως δήλωσε.

Στάθης Αγγελόπουλος: «Προτιμώ να πεθάνω από τον κορωνοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο»

«Έμεινα στην εντατική 13 ημέρες. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πάρα πολύ δύσκολα! Πιστεύω όμως ότι ήμουν από τους τυχερούς», είπε αρχικά στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τον Ισίδωρο Φίκαρη και πρόσθεσε:

Στάθης Αγγελόπουλος: “Ο κορωνοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε”

«Ο κορωνοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δε νομίζω ότι μέχρι τώρα το εμβόλιο αυτό με έχει πείσει να πάω να το κάνω. Με τρομάζει, με φοβίζει. Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγόρη Πετράκο και με τον Γιώργο Μουκίδη. Βαφτιζόμαστε αντιεμβολιαστές επειδή δεν κάνουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο. Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα εμβόλια.

Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά. Μετά, δε θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά, να πάω σε κανένα χωριό να ζήσω μακριά. Προτιμώ να πεθάνω από τον κορωνοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο που μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω τώρα. Αύριο αν κάνω το εμβόλιο μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάθη Αγγελόπουλου

Προτεινόμενα