Σταυροπούλου – Χατζηπαναγιώτης: Η τεράστια πισίνα, το μπαλκόνι με την μαγευτική θέα και το πολυτελές κτήμα

by Τόνια Τζαφέρη

Σταυροπούλου – Χατζηπαναγιώτης: Έχουν δημιουργήσει μια μονάδα αγροτουρισμού

Φαίνεται πως οι δυο ηθοποιοί λατρεύουν την εξοχή και τον “αγροτουρισμό” και γι’ αυτό και έχουν δημιουργήσει τον δικό τους μικρό παράδεισο.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και Βίκυ Σταυροπούλου έχουν πολύ στενή φιλική σχέση, εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα, εκτός από το σπίτι που μοιράζονται στην Αθήνα, δημιούργησαν μαζί μία μικρή μονάδα αγροτουρισμού.

Σταυροπούλου – Χατζηπαναγιώτης: Η τεράστια πισίνα, το μπαλκόνι με την μαγευτική θέα και το πολυτελές κτήμα

Πρόκειται για ένα πολυτελές κτήμα στη Σάντοβα, στον Κάμπο Μάνης, στις πλαγιές του Ταϋγετου, που εδώ και μερικά χρόνια είναι για εκείνους το απόλυτο καταφύγιο μακριά από την πόλη. Ο ηθοποιός αναφερόμενος σ’ αυτό, είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του: «Είναι ένα κτήμα όπου έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στο βιολογικό προσανατολισμό του, δεν χρησιμοποιούμε φάρμακα στα φυτά, τα λουλούδια και τα μποστάνια μας, δεν χρησιμοποιούμε χημικά. Μόνο νεράκι, χώμα και τον υπέροχο ήλιο της Μάνης».

Οι αναρτήσεις από το κτήμα του Χατζηπαναγιώτη και της Σταυροπούλου

Τόσο ο ίδιος και η κολλητή του φίλη, όσο και η Δανάη Μπάρκα, λατρεύουν να το επισκέπτονται με την πρώτη ευκαιρία, με την κόρη της ηθοποιού να το έχει χαρακτηρίσει ως «Το ωραιότερο μέρος του κόσμου» για εκείνη. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που έχουν μοιραστεί μαζί μας μερικά πλάνα στο Instagram από τον καταπράσινο επίγειο παράδεισό τους που αποτελεί μια ωδή στη φύση.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo