Σταύρος Σβήγκος: «Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από τον Σάκη Ρουβά, γιατί πέφτουμε από τα σύννεφα;»

by Τόνια Τζαφέρη

Σταύρος Σβήγκος: Ξεσπά κατα των όσων είπε ο Σάκης Ρουβάς

Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη σόκαραν το ελληνικό κοινό και πολλοί ήταν εκείνοι που πήραν θέση για όσα άκουσαν, ένας από αυτούς είναι και ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος. Πιο αναλυτικά:

Ο Σταύρος Σβήγκος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, μεταξύ άλλων, μίλησε για το #MeToo, με αφορμή τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον θεωρούσε έναν εξαιρετικό άνθρωπο και καλλιτέχνη.

Σταύρος Σβήγκος: «Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από τον Σάκη Ρουβά, γιατί πέφτουμε από τα σύννεφα;»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σταύρου Σβήγκου για τον Σάκη Ρουβά:

Όπως υπογράμμισε ο Σταύρο Σβήγκος «όταν βλέπουμε ακόμα και σήμερα να προσπαθούν να συγκαλύψουν πράγματα, να επιτρέπονται πράγματα τα οποία είναι κακοποιητικά προς έναν άλλο άνθρωπο και το βλέπεις από πρόσωπα που τυχαίνει από το να είναι εκλεγμένα μέχρι να έχουν απλά δημόσιο λόγο, όπως έχω και εγώ αυτή τη στιγμή, αυτό είναι απαράδεκτο. Δεν περίμενα κάτι άλλο από τον Σάκη Ρουβά. Γιατί πέφτουμε από τα σύννεφα; Δε ξέρω αν είναι καλός χρυσός και άγιος στην προσωπική του ζωή, δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ να ασχολείται με πιο βαθιά πράγματα. Από που να ξεκινήσω για αυτόν; Από τον Λυκαβηττό;».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν