Στέφανος Κωνσταντινίδης για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Νόμιζε οι τεχνικοί που φορούν ακουστικά ακούνε μουσική»

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Δείτε σε βίντεο το σχόλιο του δημοσιογράφου

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης, προχώρησε σε μία on air αποκάλυψη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εν μέσω της κόντρας που έχει δημιουργηθεί με την Φωτεινή Πετρογιάννη.

Το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασε την κόντρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Φωτεινής Πετρογιάννη, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης προχώρησε σε μία on air αποκάλυψη.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, όταν η παρουσιάστρια βρισκόταν στον Alpha νόμιζε ότι οι οπερατέρ που φορούν ακουστικά για να ακούν τον σκηνοθέτη, άκουγαν… μουσική.

«Έχω μία αποκάλυψη και θα την πω πολύ γρήγορα. Μου την είπαν εδώ συνάδελφοι τεχνικοί την προηγούμενη εβδομάδα και αφορά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όλοι οι τεχνικοί που είναι στις κάμερες φορούν ακουστικά και μιλούν με τον σκηνοθέτη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου νόμιζε επί έναν χρόνο ότι ακούνε μουσική» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, με το πάνελ να μένει… άφωνο.

«Αυτό τώρα… Έλα όχι! Αποκλείεται», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ανδρέας Μικρούτσικος γιια Σπυροπούλου – Πετρογιάννη: «Ισχυροί άνθρωποι την έγλειφαν»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετήθηκε για το ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Θα αντιδρούσα, όπως κάθε φορά. Κουμπάρος μου ήταν ο αείμνηστος και θα του τα είχα πει έξω από τα δόντια. Ότι είναι δικαίωμά του να κάνει ό,τι θέλει, απλά αυτό να μην επηρεάζει τις ισορροπίες και την πραγματικπότητα που υπάρχει. Εδώ υπάρχει μια πραγματικότητα. Αν κάποιος στηριγμένος σε μια εξουσία, παίρνει ένα μαχαίρι και παίρνει κεφάλια, δεν θα αντιδράσω; Τότε είχα τη δύναμη να είμαι συνομιλητής. Φίλοι, εξομολογήσεις, ξέρω λεπτομέρειες. Δεν θα προσπαθούσα διοικητικά» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Οι διευθυντές έχουν κάποιους ανθρώπους που εμπιστεύονται. Αν αυτός που εμπιστεύεται, βλέπει ότι τα έχεις χαμένα κι είσαι ερωτευμένος… Ένας που αγαπά τον άλλον και θέλει να τον προστατεύσει, θα του δείξει την πραγματικότητα. Απεναντίας ισχυροί άνθρωποι έγλειφαν τη συγκεκριμένη γυναίκα για να έχουν την εύνοια παραπάνω. Τι λέω πολύ σοβαρό μωρέ; Το βλέπετε κι εσείς. Μην μου κάνετε ότι πέφτετε από τα σύννεφα. Και παρουσιάστριες ισχυρές. Ήταν μαζί. Για να έχω την εύνοια του από πάνω. Η εύνοια σημαίνει αξιοκρατία. Πρέπει να αντικατασταθεί η ευνοιοκρατία» κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό