Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν έχω εμβολιαστεί ακόμα για τον κορωνοϊό αλλά θα το κάνω»

Στέφανος Τσιτσιπάς: “H δυσφήμιση έγινε χωρίς λόγο”

Σάλος είχε ξεσπάσει όταν ένα απόσπασμα από τα λόγια του γνωστού Έλληνα τενίστα που μιλούσε για τον εμβολιασμό και έλεγε την δική του άποψη. Λίγους μήνες μετά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ήθελε να ξεκαθαρίσει όσα έγιναν και όσα ειπώθηκαν γύρο από το συγκεκριμένο θέμα:

«Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού. Ένας δημοσιογράφος πήρε κάποια από τα λόγια μου και έτσι έγινε η δυσφήμηση, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Πιστεύω ότι όποιος άνθρωπος η υγεία του δεν είναι στα καλύτερά της πρέπει να εμβολιαστεί»,επισήμανε ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς στον Sport24 και τον Βασίλη Σκουντή.

Μεταξύ άλλων σε ερωτήσεις που του τέθηκαν σχετικά με το εμβόλιο, απάντησε πως: «φυσικά και θα κάνω το εμβόλιο», ωστόσο έκανε γνωστό ότι ακόμα δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Αναλυτικά οι τότε δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά

Αναφέρουμε πως το μείζων θέμα αν έχει κάνει το εμβόλιο ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε αρχίσει σε δηλώσεις του Έλληνα πρωταθλητή λίγο πριν από την έναρξη του Cincinnati Masters 2021. «Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, κανείς δεν το έχει θεωρήσει υποχρεωτικό έως τώρα. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμβολιασθώ, αλλά μέχρι να γίνει υποχρεωτικό, δεν πρόκειται να το κάνω», είχε ισχυριστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που βρίσκεται στο νούμερο 3 στην παγκόσμια κατάταξη. Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε επίσης στα «toilet breaks» καθώς και στην περιβόητη ανάρτησή του για τα Harrods
Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στα Harrods, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας τόνισε ότι «υπήρξε υπερβολή ναι, ακούστηκαν πολλές εκδοχές. Εμένα μου αρέσει η ποιότητα και σαν πρέσβης της χώρας μου, θέλω να φανεί η ποιότητα και στη χώρα μου. Αυτό και μόνο εξέφρασα».

Τέλος, σχετικά με τον “χαμό” που είχε γίνει για τα “toillet breaks”, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε: «Στην αρχή μου φάνηκε σαν αστείο. Δεν έσπασα ποτέ κανένα κώδικα. Δεν πήρα βαριά την όλη κατάσταση, αλλά σίγουρα ήταν κάτι που δεν ήθελα να γίνει».

Related posts

Και όμως είναι αλήθεια: Αποθέωση την Ελένη Τσολάκη ο δισεκατομμuριούχος Έλον Μασκ

Γιατί δεν είναι σήμερα του Αγίου Γεωργίου – Πότε είναι φέτος η γιορτή

Τούμπα όλα με το Άγιο Φως φέτος το Πάσχα – Το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για να έρθει στην Ελλάδα