Στέλιος Ρόκκος σε Ζαχαράτο: «Αντρας είναι αυτός που δοκίμασε με άντρα και δεν του άρεσε. Ε, εμένα δεν μου άρεσε»

Στέλιος Ρόκκος: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν παρεξήγηση

Μια παλιά συνέντευξη του γνωστού τραγουδιστή έχει έρθει στο προσκήνιο και δημιουργήσει σχόλια και αντιδράσεις. Πιο αναλυτικά στο ίντερνετ και στο YouTube μπορείς να βρεις τα πάντα. Παλαιότερες δηλώσεις σχολιασμούς και όλα τα ευτράπελα και παραλειπόμενα της τηλεόρασης και της σόουμπιζ!

Έτσι λοιπόν πέσαμε στη δήλωση του Στέλιου Ρόκκου όταν ήταν στο Έναστρον μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο 7-8 χρόνια πίσω.

«Εγώ είμαι αυτός που παλιότερα έχει δηλώσει “άντρας είναι αυτός που δοκίμασε με άντρα και δεν του άρεσε”. Ε, εμένα δεν μου άρεσε» είπε ο τραγουδιστής, μιλώντας τότε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο Γιώργος Λιάγκας την επόμενη ημέρα είχε αναρρωτηθεί και με το δίκιο του: Ο Στέλιος Ρόκκος είναι άντρας επειδή δοκίμασε με άλλο άντρα και δεν του άρεσε; Κι εμείς;

Συγκεκριμένα είχε σχολιάσει:

Όσα είπε ο Λιάγκας για τις δηλώσεις του Στέλιου Ρόκκου

«Τώρα, αν μιλήσω εγώ, πάλι θα λένε… Δεν ξέρουμε τι εννοούσε, αλλά από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνουμε πως έχει δοκιμάσει. Άρα εμείς που δεν το έχουμε δοκιμάσει, δεν είμαστε άντρες. Σύμφωνα με τον φίλο μου τον Στέλιο, εμείς που δεν έχουμε πάει με άντρα ποτέ κάτι χάνουμε…»

Λίγο καιρό αργότερα ο Στέλιος Ρόκκος είχε σπεύσει να διορθώσει τη δήλωση και συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK είχε αναφέρει.

«Εννοείται ότι ήταν χιούμορ. Δε χρειάζεται να σου πει κανείς ότι ο Ρόκκος είναι straight ή όχι.

Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να μην καταλάβεις ότι κάνει χιούμορ.

Αν, όμως, απομονώσεις τη φράση «Ο Ρόκκος δήλωσε ότι πήγε με άντρα και του άρεσε», είσαι γελοίος. Στην περίπτωση που μου άρεσε να πάω με άντρα, να είσαι σίγουρος ότι θα το δοκίμαζα, γιατί είμαι τέτοιος τύπος.

Στέλιος Ρόκκος: “Είναι άτομα που θέλω να τους ρίξω σφαλιάρες”

Δε μου κάνει, δεν το έχω δοκιμάσει. Όλοι αυτοί που έβγαλαν αυτήν τη βρώμα ξέρουν ακριβώς τι είπα. Είναι άτομα που θέλω να τους ρίξω σφαλιάρες.

Ε, ναι! Γυρνάει και λέει ο Λιάγκας «Ελπίζω ο φίλος μου ο Ρόκκος να κάνει πλάκα». Δηλαδή, αν ήμουν gay δεν θα ήμασταν φίλοι; Τηλεφωνικά μου ζήτησε συγνώμη».

Related posts

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει

Μέγας Σάλος στη Βρετανία με την νέα αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον που ταράζει τον πλανήτη