Στην ίδια σκηνή μετά το τέλος της κόντρας τους: Βίσση, Βανδή και Μάστορας σε μία σπάνια μουσική συνύπαρξη

Άννα Βίσση: Τραγούδησε μαζί με Βανδή και Μάστορα και τα έσπασαν

Μετά το τέλος της φημολογούμενης κόντρας τους, Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση βρέθηκαν μαζί στην ίδια σκηνή στο μαγαζί που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με τις Μέλισσες.

Οι δύο τραγουδίστριες, που μετά την παρέμβαση του Νίκου Κοκλώνη συναντήθηκαν και τραγούδησαν τον Δεκέμβριο του 2020 στο J2US, είναι πλέον καλές φίλες.

Ανήμερα των Χριστουγέννων η Άννα Βίσση βρέθηκε με την κόρη της, Σοφία και τον Γιώργο Αρσενάκο, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με το συγκρότημα Μέλισσες.

Η τραγουδίστρια μάλιστα ανέβηκε μάλιστα στην πίστα και τραγούδησε τόσο με τη Δέσποινα Βανδή, όσο και με τον Χρήστο Μάστορα, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου.

Φωτογραφίες από την Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή και τον Χρήστο Μάστορα

Η Δέσποινα Βανδή πριν από κάποιο καιρό και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε για τη σχέση της με την Άννα Βίσση: «Την έχω λατρέψει, αισθάνομαι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Αν κάτσουμε μαζί, δεν μπαίνει μέσα η γλώσσα από όσα λέμε. Κάποια στιγμή θα γίνει και η μουσική συνάντηση».

Related posts

Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων

Ανακοίνωσε τα χείρıστα ο Λέκκας για τον σεισμό που έρχεται: «Θα υπάρχουν τεpάστιες απώλειες, θα φτάσει τα 8,2 Ρίχτερ»

«Εγκέλαδоς» με την προφητεία του Αγίου Παϊσίου – «Αuτά θα συμβούν στα νερά του Αιγαίου»