Στην «κόντρα» και η Δέσποινα Βανδή: Αποστόμωσε τη Σοφία Μουτίδου με μία φωτογραφία – Η πρώτη αντίδραση της τραγουδίστριας

Δέσποινα Βανδή: Με μία φωτογραφία πήρε θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Σοφία Μουτίδου

Μέρος στην «κόντρα» πήρε και η Δέσποινα Βανδή, που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις Κατερίνα Καινούργιου και Σοφία Μουτίδου.

Όλα ξεκίνησαν από μία ανάρτηση της Σοφίας Μουτίδου, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά στι σχόλιο της ηθοποιού και να προχωρά σε μια ανάρτηση γράφοντας: «Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στη φωτογραφία; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ».

Η φωτογραφία απεικονίζει τη Δέσποινα Βανδή μαζί με την παρουσιάστρια στα παρασκήνια του J2US. Η Σοφία Μουτίδου μοιράστηκε μέσα από τον λογαριασμό της τη συγκεκριμένη φωτογραφία και έγραψε: «Λίγο ακόμα πρέπει».

Με τη σειρά της, η τραγουδίστρια μοιράστηκε την ίδια φωτογραφία χωρίς να έχει τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα. Το πρωί της Κυριακής δημοσίευσε την επίμαχη φωτογραφία με την Κατερίνα Καινούργιου στα instastories της και έβαλε τρεις κόκκινες καρδούλες.

Δείτε τη δημοσίευση της Δέσποινας Βανδή

Related posts

«Βóμβα» από τον Καλλιάνο: Ο διασημότερος δικηγόρος της χώρας ανέλαβε την υπόθεση του θaνάτου του πατέρα του

Ρίχνει το Instagram η Δανάη Μπάρκα: Η φωτογραφία που κάνει του πάντες να παραμιλούν

Τεράστια Aνατpοπή με την σειρά ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»