«Στο Μπαλί χάσαμε τις βαλίτσες μας, δεν είχα βρακί να βάλω 5 μέρες»: Το δράμα του Γιάννη Τσιμιτσέλη στις διακοπές του

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η συνέντευξη του στην Ελένη Μενεγάκη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για την ταξιδιωτική εκπομπή Fishy, για την αγάπη του για το ψάρεμα αλλά και για το ταξίδι του στο Μπαλί.

Με ενθουσιασμό αναφέρθηκε στο «Fishy», την ταξιδιωτική εκπομπή που επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στον αέρα του MEGA αλλά και τα γυρίσματα που έκαναν από κοινού με την Ελένη Μενεγάκη, αφού οι δυο τους συναντήθηκαν στην Άνδρο.

«Πήγα έναν μήνα διακοπές, χαλάρωσα, το ευχαριστήθηκα. Άντε πάλι να μπω στους ρυθμούς τώρα», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός και μίλησε για τα γυρίσματα της εκπομπής με καλεσμένη την Ελένη Μενεγάκη.

«Πεθαίνω για το ψάρεμα, μπορώ να κάθομαι μέρες. Φοβήθηκα για το γύρισμα, έλεγα ‘θα τα πάρει στο κρανίο η Ελένη’», με την παρουσιάστρια να λέει από την πλευρά της: «εγώ ανησυχούσα για τον καιρό αλλά το απόλαυσα, αφού δεν ήθελα να φύγεις».

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το δράμα που έζησε στο Μπαλί

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, το καλοκαίρι, μαζί με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι στο Μπαλί, το οποίο όμως τους επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη.

«Χάσαμε τις βαλίτσες μας, δεν είχα βρακί να βάλω 5 μέρες, ήμασταν δύο μέρες με τη ρόμπα». Κατά τα άλλα: «πολύ ωραίο το Μπαλί αλλά πολύ ρύζι», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Εκτός από το «Fishy», ο ηθοποιός φέτος θα είναι και στη νέα σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Related posts

Επιτέλους ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα – Ανακοίνωσαν οι γιατροί αuτό που περίμεναν όλοι να ακούσουν

Πιάνουν τόπο οι προσευχές: Ευχάριστα νέα σήμερα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Και όμως είναι αλήθεια: Αποθέωση την Ελένη Τσολάκη ο δισεκατομμuριούχος Έλον Μασκ