Στο δρόμο 85χρονος μετά το θάνατο της συζύγου του – Του έκανε έξωση ο ίδιος του ο γιος

Η ιστορία του 85χρονου από τον Βόλο που ραγίζει καρδιές

Πρόσφατα έχασε τη σύζυγό του η οποία έφυγε από τη ζωή και πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στον δρόμο. Ο γιος του, στο όνομα του οποίου είναι το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε, του έκανε… έξωση. Βρήκε τα πράγματά του να τον περιμένουν στον διάδρομο της πολυκατοικίας και ο ίδιος να μην έχει πού να πάει.

Το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής ζει αυτές τις ημέρες ηλικιωμένος στον Βόλο. Το περασμένο Σάββατο επιστρέφοντας μετά από εξωτερικές δουλειές στο σπίτι του, ένα διαμέρισμα σε πολυκατοικία της πόλης, επιχείρησε να ξεκλειδώσει την πόρτα αλλά δεν μπορούσε. Η κλειδαριά είχε αλλάξει. Και έξω από την πόρτα τον… περίμεναν τα πράγματά του. Δύο βαλίτσες με ρούχα και παπούτσια και τέσσερα κουτιά με προσωπικά αντικείμενα, βρίσκονταν σε κοινή θέα στον διάδρομο του ορόφου της πολυκατοικίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος του, φέρεται να βρήκε ευκαιρία την ώρα που απουσίαζε ο πατέρας του από το σπίτι, να άλλαξε κλειδαριά και να του έβγαλε τα πράγματα στον διάδρομο, κάνοντάς του έξωση από το διαμέρισμα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 85χρονος δεν έχει καλές σχέσεις με τον γιο του στο όνομα του οποίου είναι γραμμένο το διαμέρισμα. Μόλις η σύζυγος του 85χρονου απεβίωσε, ο γιος φέρεται να προχώρησε σε έξωση του ηλικιωμένου πατέρα του από το σπίτι.

Ενημέρωσαν την ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου για το δράμα του ηλικιωμένου

Η απίστευτη ιστορία δεν διέφυγε της προσοχής γειτόνων του 85χρονου που είδαν τα πράγματά του στον διάδρομο της πολυκατοικίας και ενδιαφέρθηκαν για το πού θα μείνει ο ηλικιωμένος άντρας.

Ενημέρωσαν την ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου για το δράμα του ηλικιωμένου και ζήτησαν βοήθεια. Αμεσα η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ, Σοφία Χάλαρη ήρθε σε επαφή με τον ηλικιωμένο και τον φιλοξένησε για μερικές ημέρες σε ξενοδοχείο της πόλης.

Κατά πληροφορίες, του προτάθηκε να ενταχθεί στον Ξενώνα Αστέγων, ο ίδιος όμως επέλεξε να διατηρήσει την αξιοπρέπειά του. Απευθύνθηκε σε φιλικό του πρόσωπο, το οποίο τον φιλοξενεί για λίγες ημέρες και τη μόνη βοήθεια που ζήτησε από την ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ ήταν να βρεθεί ένα διαμέρισμα να νοικιάσει για να μπορέσει να μπει μέσα. Εχει τη σύνταξή του και δεν επιθυμεί να γίνει βάρος σε κανέναν. Θα επιχειρήσει να κάνει μία νέα αρχή, η οποία δεν θα είναι εύκολη, χωρίς τη σύζυγό του, αποξενωμένος από την υπόλοιπη οικογένειά του και σε ένα καινούριο σπίτι.

Related posts

Συγκινητική ιστορία στον Βόλο: Γιατρός κοιμάται στον δρόμο και τρώει από τους κάδους – Οι κουβέρτες είναι η μόνη περιουσία του

Τραγωδία στον Βόλο: 19χρονη παρουσίασε ξαφνικά υψηλό πυρετό και μέσα σε λίγες ώρες κατέρρευσε

Χρειάζεται πετρέλαιο για θέρμανση μια φορά στα 25 χρόνια: Το πρώτο σπίτι του μέλλοντος στην Ελλάδα κατασκευάστηκε από δύο Βολιώτες

Αληθινή ιστορία: Φερόταν άσχημα στον ηλικιωμένο πατέρα του μέχρι που ο δικός του γιος του έδωσε ένα αξέχαστο μάθημα

«Έτσι πέθανε η εγγονή μας»: Οι παππούδες της 14χρονης Ελένης που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο, μιλούν για το θανάσιμο ατύχημα

Αληθινή ιστορία: Καθάριζε τζάμια στο φανάρι έχοντας δίπλα του την κόpη του και μια φωτογραφία του άλλαξε τη ζωή

Ανείπωτος θρήνος στον Βόλο: Αυτή είναι η 14χρονη Ελένη που έφυγε από την ζωή μετά από ατύχημα στο μπάνιο – Την έντυσαν Νύφη στην κηδεία της

Θρήνος στον Βόλο: Έντυσαν νύφη την 14χρονη Ελένη που πέθανε μετά από το δυστύχημα στο μπάνιο – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας

Τραγωδία στον Βόλο: Έφυγε από τη ζωή 14χρονη μετά από δυστύχημα στο μπάνιο του σπιτιού της