«Στο επόμενο στόρι θα μιλήσω με ονοματεπώνυμα και με μέιλ»: Μεγάλο ξέσπασμα της Μαίρης Συνατσάκη

by Τόνια Τζαφέρη

Μαίρη Συνατσάκη: Όλα όσα είπε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram

Μαίρη Συνατσάκη: Έξαλλη εμφανίστηκε η γνωστή παρουσιάστρια και youtuber, η οποία ξέσπασε όταν ενημερώθηκε για μια πράξη που αφορά τα επαγγελματικά της.  

Με μία σειρά από βίντεο που δημοσίευσε αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα που προέκυψε. Kαι στο γεγονός πως κάποιοι προσπαθούν να αναγκάσουν καταναλωτές να μην αγοράσουν τα δικά τους ρούχα.

Πιο αναλυτικά, όπως είπε και η ίδια:

«Λάβαμε ένα μέιλ για τρίτη φορά, από συνεργάτη μας, από κατάστημα που έχει τα ρούχα μας. Και μας ενημέρωσε ότι ένα άλλο brand ελληνικό τους έχει πει και τους αναγκάζει να επιλέξουν. Ανάμεσα σε εμάς ή αυτούς. Επειδή εγώ δεν γνώριζα ότι αυτό μπορεί να υπάρξει μια τέτοια μαφιούλα ας το πούμε κι έτσι. Θέλω να ξέρει ο άνθρωπος που το έκανε ότι αυτή τη στιγμή βγαίνω και δεν λέω το όνομά του.

Όμως, αυτή τη στιγμή δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά μου και στη δουλειά άλλων οικογενειών. Που δουλεύουν σ΄αυτή και παίζει με το ψωμί. Στο επόμενο στόρι θα μιλήσω και με ονοματεπώνυμα και με μέιλ.

Να προσέχετε πού δίνετε τα λεφτά σας, είναι πολύ πολύτιμα. Ελπίζω αυτός ο άνθρωπος να νιώθει τη χαρά μέσα του και να απολαύσει αυτή την ωραία ζωή που κάνει και μας δείχνει στα social media», ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.

Όπως ήταν φυσικό, η Αθηνά Οικονομάκου με την οποία συνεργάζονται, με ένα story που δημοσίευσε στο λογαριασμό της συμφώνησε μαζί της.

H συνεργάτιδα της Μαίρη Συνατσάκη, Αθηνά Οικονομάκου και το στόρι της

Μαίρη Συνατσάκη: «Στο επόμενο στόρι θα μιλήσω με ονοματεπώνυμα και με μέιλ»

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα