Στροφή 180 μοιρών στη ζωή της: Ο λόγος που η Ναταλία Λιονάκη έγινε καλόγρια και ο άντρας που την έκανε να ακολουθήσει τον μοναχισμό

Ναταλία Λιονάκη: Αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό τα τελευταία χρόνια

Η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη έχει αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό, τα τελευταία χρόνια.

Ο κόσμος τη γνώρισε μέσα από τις επιτυχημένες σειρές στις οποίες συμμετείχε, ωστόσο πριν από κάποια χρόνια, η Ναταλία Λιονάκη θέλησε να κάνει μία στροφή 180 μοιρών στη ζωή της. Έτσι άφησε τα φώτα της δημοσιότητας και ακολούθησε το δρόμο του Θεού.

Πολλές είναι οι φήμες για το πώς η ίδια οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή. Άλλοι λένε εξαιτίας ενός χωρισμού, άλλοι λόγω μίας απώλειας που της στοίχισε.

Η απόφαση της Ναταλία Λιονάκη, να γίνει δόκιμη μοναχή

Η επιλογή της Ναταλίας να γίνει δόκιμη μοναχή έγινε Νο1 θέμα συζήτησης στις τηλεοπτικές εκπομπές της εποχής, με τη μητέρα της ηθοποιού να εξηγεί σε συνεντεύξεις της τους λόγους, για τους οποίους η κόρη της θέλησε να μπει στον δρόμο του Θεού.

«Η Ναταλία δεν είχε ποτέ ιδιαίτερη σχέση με την Εκκλησία. Φορούσε ένα σταυρό, όπως φοράμε όλοι, πίστευε με το δικό της τρόπο, και ως εκεί. Τον τελευταίο καιρό, κάποια «φίλη» της, την είχε συστήσει σε ένα πνευματικό, ο οποίος ήταν φανερό πως την επηρέαζε.

Είχε γεμίσει όλο το δωμάτιο εικόνες, γονάτιζε μπροστά τους και προσευχόταν όλο το βράδυ» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η κυρία Ευγενία στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Τότε, ακούγεται ότι το απρόσμενο διαζύγιό της με τον ηθοποιό Μάριο Ιορδάνου την έχει κάνει να αλλάξει ριζικά τρόπο σκέψης.

Ο άγνωστος έρωτάς της Ναταλίας Λιονάκη με τον Κώστα Καραδήμα

Ωστόσο, παράλληλα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας και ο άγνωστος έρωτάς της με τον Κώστα Καραδήμα, πριν τη σχέση της με τον Μάριο Ιορδάνου.

Ο ίδιος δήλωνε τρελαμένος μαζί της σε όλους. Ήταν ένα ειδύλλιο που δυστυχώς έκανε τον κύκλο του. Οι δύο νέοι όμως δεν σταμάτησαν ποτέ να έχουν επικοινωνία.

Με τον Κώστα Καραδήμα δεν σταματάει ποτέ να έχει επαφές. Τον Μάρτιο του 2009 –όσο είναι παντρεμένη-, σύμφωνα με την Espresso,

η Ναταλία πληροφορήθηκε την είδηση του τραγικού χαμού του Κώστα Καραδήμα. Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στον Πειραιά.

Ακολούθησε μια σειρά αποκαλύψεων που οδήγησαν στη σύλληψη του αξιωματικού του Εμπορικού Ναυτικού Φώτη Δαλμήρα. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο θάνατος του πρώην συντρόφου της την οδήγησε στο να κλειστεί σε μοναστήρι.

Η Ναταλία επιστρέφει ξανά στο πατρικό της

Έναν χρόνο μετά, και συγκεκριμένα το 2010, οι απέλπιδες προσπάθειες της μητέρας της να βγει η κόρη της από το μοναστήρι πιάνουν τόπο. Η Ναταλία επιστρέφει ξανά στο πατρικό της σπίτι στο Παγκράτι, και από εκεί πάει με τη μητέρα της στο εξοχικό τους στο Αλεποχώρι, αλλά και πάλι ακολουθεί μια μοναχική ζωή.

Ντυμένη στα μαύρα, κρατά χαμηλούς τόνους, και ασχολείται με το να φτιάχνει κομποσκοίνια, όπως είχε μεταδώσει σε ρεπορτάζ της η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»

Η Ναταλία Λιονάκη ωστόσο σε ελάχιστες δηλώσεις που είχε κάνει στα Μέσα, είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τις φήμες περί ερωτικής απογοήτευσης και ψυχολογικών προβλημάτων εμμένοντας στην άποψη της ότι η απόφαση ήταν καθαρά προϊόν εσωτερικής της ανάγκης και πίστης.

Χειροτονήθηκε μοναχή η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη, η οποία θα φέρει πλέον το όνομα «Φεβρωνία». Η χειροτονία, σύμφωνα με το e-kriti.gr, τελέστηκε στις 14 Αυγούστου 2017 στην Κένυα.

Η Ναταλία Λιονάκη φέρει πλέον το όνομα «Φεβρωνία»

Δίπλα της ήταν ο πνευματικός της πατέρας Απόστολος. Η Ναταλία Λιονάκη, αγνώριστη με μακριά μαλλιά ως το γόνατο, με λευκό χιτώνα και σκυμμένο το κεφάλι, παρουσιάστηκε στη διαδικασία της μοναχικής «κουράς». Η χειροτονία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μάρκου Chavogere στην Κένυα. Έγινε από τον Κρητικής καταγωγής Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β΄ και τον HG Bishop Aθανάσιο Kisumu.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη