Survivor: Πως είναι σήμερα οι 8 νικητές – Αuτός που έχασε την ζωή του, οι 3 που «ξεχάστηκαν» και οι 4 που πέτυχαν

Survivor: Όλοι οι νικητές του ελληνικού ριάλιτι επιβίωσης

Ακόμη ένας κύκλος ολοκληρώθηκε για το Survivor, με μεγάλο νικητή τον Στάθη Σχίζα ο οποίος κέρδισε και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ορισμένοι από τους νικητές των προηγούμενων κύκλων συνέχισαν στο χώρο των media μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ άλλοι αποφάσισαν να αποτραβηχτούν από τα «φώτα». Ο χθεσινός τελικός που διεξήχθη στο Γαλάτσι, ήταν το πέμπτο Survivor από τον ΣΚΑΪ, αλλά το ένατο συνολικό που βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση.

Που βρίσκονται σήμερα οι μεγάλοι νικητές του Survivor

Η αρχή έγινε το 2003 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να συστήνει το παιχνίδι στους τηλεθεατές από τη μακρινή Μαλαισία. Εκεί διεξήχθη και ο δεύτερος κύκλος, ενώ ο τρίτος έγινε στον Παναμά και ο τέταρτος στην Αργεντινή. Οι πέντε τελευταίοι γυρίζονται στον Άγιο Δομίνικο.

Παράλληλα, έχει αλλάξει και το έπαθλο που παίρνει ο νικητής, με τα χρήματα στους δύο πρώτους κύκλους να φτάνουν τις 200.000 ευρώ, στον τρίτο τις 250.000 ευρώ, στον τέταρτο τις 150.000 ευρώ και πλέον τις 100.000 ευρώ.

Ευαγγελία Δερμετζόγλου – 1ος κύκλος

Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου ήταν η πρώτη Survivor. Αν και στην αρχή βρισκόταν στο επίκεντρο της showbiz, η ίδια αργότερα αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν κάποιο διάστημα, επέλεξε να παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show».

Κωνσταντίνος Χριστοδουλάκης – 2ος κύκλος

Η επόμενη σεζόν του Survivor δεν είχε την ίδια απήχηση. Έτσι σχεδόν κανείς δεν θυμάται τον Κωνσταντίνο Χριστοδουλάκη που κέρδισε. Κι εκείνος, όμως, αποτραβήχτηκε εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ντέρια Ντουρμουσλάρ – 3ος κύκλος

Στον τρίτο κύκλο, δύο χρόνια αργότερα, είδαμε να συμμετέχουν Έλληνες και Τούρκοι παίκτες. Σε αυτό το ριάλιτι επιβίωσης νικητής ήταν ο Τούρκος Ντέρια Ντουρμουσλάρ, ο οποίος όμως βρήκε τραγικό τέλος. Μερικά χρόνια μετά τη νίκη του στο Survivor έχασε τη ζωή του σε ατύχημα με τη μηχανή του, την οποία είχε αγοράσει με τα χρήματα από το έπαθλο.

Βαγγέλης Γερασίμου – 4ος κύκλος

Το πιο διαφορετικό Survivor έγινε στην Παταγονία με παρουσιαστή τον Γιάννη Αϊβάζη. Νικητής αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Γερασίμου, ο οποίος αποφάσισε να επενδύσει το χρηματικό έπαθλο στον χώρο της εστίασης.

Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) – 5ος κύκλος

Ο πιο αγαπητός νικητής στην ιστορία του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος μετά το παιχνίδι ασχολήθηκε με την υποκριτική, τις επιχειρήσεις του στη Σκιάθο, αλλά και με το φιλανθρωπικό έργο μέσα από την ίδρυση του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Φύλακας Άγγελος».

Ηλίας Γκότσης – 6ος κύκλος

Ο Ηλίας Γκότσης έκανε το όνειρό του πραγματικότητα κερδίζοντας το Survivor και στη συνέχεια με τα χρήματα που κέρδισε, άνοιξε το δικό του γυμναστήριο. Παράλληλα, ασχολείται ενεργά και με το Tik Tok.

@iliasgkotsis Χωρίς αεροπλανάκι δεν γίνεται ✈️ #foryoupage #foryou #fyp #funny #fypシ ♬ original sound – Dominique Legaspi

Κατερίνα Δαλάκα – 7ος κύκλος

Αν και έφτασε μέχρι τον τελικό μαζί με τον Ηλία Γκότση, τελικά η Κατερίνα Δαλάκα γύρισε ένα χρόνο αργότερα στον Άγιο Δομίνικο και κέρδισε το ελληνοτουρκικό Survivor. Πλέον τη βλέπουμε να συνεχίζει προπονήσεις, να κάνει φωτογραφίσεις και διαφημιστικές καμπάνιες και να ταξιδεύει.

Σάκης Κατσούλης – 8ος κύκλος

Ο Σάκης Κατσούλης, νικητής του 8ου κύκλου ασχολείται αρκετά με τα social media και παράλληλα «τρέχει» και τις επιχειρήσεις του στο Περιστέρι. Ο ίδιος μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο παιχνίδι, λόγω της σχέσης του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την οποία συνεχίζουν τη ζωή τους μαζί πια εκτός παιχνιδιού.

Related posts

Καλό Ταξίδι Σωκράτη: Πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες

4χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ – Η μεγάλη αποκάλυψη στο βίντεο που δεν καταλάβατε