Survivor Spoiler σήμερα 5/1: Είναι ήδη στο ξενοδοχείο – Ο Παίκτης που αποχωρεί σήμερα

Survivor: Σήμερα η δεύτερη αποχώρηση του παιχνιδιού

Δυναμικά έχει το φετινό Survivor όπου μετά τους καυγάδες, τα ειδύλλια και τις κόντρες… έρχεται η αποχώρηση η οποία θα είναι από την ομάδα των διασήμων.

Οι Διάσημοι θα βρεθούν στη δύσκολη θέση να διώξουν για δεύτερη φορά παίκτη τους με την αποχώρηση να κρίνεται ανάμεσα σε 3 πολύ δυνατούς παίκτες, για διαφορετικό λόγο ο καθένας! Ο Βαλάντης είχε βγει υποψήφιος από την Δευτέρα και χτες οι Διάσημοι έβγαλαν στον τάκο και την Μυριέλλα Κουρεντή. Από την πλευρά του ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έκανε την έκπληξη αφού επέλεξε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ως τρίτη υποψήφια, παρότι πριν είχε φέρει δύο νίκες στην ομάδα της.

Πιθανότερη αποχώρηση από το ριάλιτι του Survivor

Τα γυρίσματα της αποχώρησης ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο και ο παίκτης που θα δούμε να αποχωρεί σήμερα βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο. Ποιος θα είναι αυτός; Ποιος θα πάει να συναντήσει την Ελισάβετ Σπανού στην Ελλάδα; Βαλάντης, Μυριέλλα ή Ευρυδίκη Παπαδοπούλου;

Ποιος είναι λοιπόν ο παίκτης που σήμερα θα μαζέψει τις βαλίτσες του και θα αποχωριστεί τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου; Ακόμα οριστικό spoil δεν έχουμε αλλά ακλόνητο φαβορί και με βάση τις διαδικτυακές ψηφοφορίες είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. 

Σίγουρη θέση έχει η Mυριέλλα Κουρεντή, η οποία είναι πανηγυρικά πρώτη και η αποχώρηση κρίνεται μεταξύ Ευρυδίκης και Βαλάντη. Τώρα αν η έκκληση του τραγουδιστή να μην τον ψηφίσουν επηρεάσει το κοινό ή αν ο Ατζούν έχει κάνει… παιχνιδάκια για να φύγει ο Βαλάντης που έχει θέμα υγείας και να μην φανεί ως οικειοθελής αποχώρησηθα το μάθουμε σε λίγες ώρες! Κανονική αποχώρηση λοιπόν ή οικειοθελή; 

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί