Συγκινεί νοσηλεύτρια από τον Πύργο – Θα υιοθετήσει μωρό που εγκατέλειψε η μητέρα του αμέσως μετά την γεννά

by Τόνια Τζαφέρη

Πύργος: Γέννησε και εγκατέλειψε το νεογέννητο στο νοσοκομείο

Πύργος: Ευτυχώς αποδεικνύεται πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι με ψυχή, που βοηθούν και νοιάζονται για τον κόσμο που τους περιτριγυρίζει.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα πριν μερικούς μήνες στο νοσοκομείο του Πύργου. Όταν σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» γυναίκα από μεγάλη πόλη της Ηλείας γέννησε και ακολούθως έφυγε από το νοσοκομείο αφήνοντας πίσω το νεογέννητο μωρό της!

Ειδικότερα, το περιστατικό που αναφέρουμε έλαβε χώρα πριν από περίπου 4,5 μήνες. Όσων μηνών είναι δηλαδή και το υγιέστατο σήμερα αγοράκι. Όταν η έγκυος – τότε – γυναίκα συνοδευόμενη από συγγενικό της πρόσωπο πέρασε της πύλες του «Ανδρέας Παπανδρέου» για να γεννήσει.

Πύργος: Νοσηλεύτρια υιοθετεί νεογέννητο μωρό που εγκατέλειψε η μητέρα του

Λίγες ημέρες μετά τη γέννα, για προσωπικούς όπως εξομολογήθηκε λόγους, έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς το νεογέννητο. Το οποίο όλο αυτό διάστημα «φιλοξενείται» στην Παιδιατρική Κλινική και το φροντίζουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προσφέροντας του την στοργή που του χρειάζεται σε αυτήν την τόσο τρυφερή ηλικία.

Ο μικρός έχει «κλέψει» την καρδιά όλου του προσωπικού που από την πρώτη στιγμή το έχει αγκαλιάσει κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, μια εργαζόμενη της νοσηλευτικής μονάδας έχει ξεκινήσει διαδικασίες για να υιοθετήσει το γλυκύτατο αγοράκι. Προκειμένου να αποκτήσει ένα νέο σπίτι στο οποίο, όπως φαίνεται, θα είναι ευπρόσδεκτο.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα