Συγκινεί ο Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη με τον καρκίνο: «Έλεγα στη σύζυγό και στη μητέρα μου “ετοιμάστε με”»

Γιώργος Δασκαλάκης: Τα λόγια του τραγουδιστή για την περιπέτεια του με τον καρκίνο

Ο Γιώργος Δασκαλάκης αντιμετωπίζει τον τελευταίο χρόνο το «θηρίο» και δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Ο τραγουδιστής συχνά ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του και όπως τονίζει σταδιακά βελτιώνεται.

Μάλιστα ο ίδιος εμφανίστηκε σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου μίλησε για την περιπέτεια που βιώνει αλλά και τα τελευταία ενθαρρυντικά αποτελέσματα των εξετάσεών του.

«Όταν πήγαμε στην Αθήνα και κάναμε το pet scan, που ήταν το επόμενο βήμα μετά από 30 χημειοθεραπείες, το ανησυχητικό με αυτή τη νόσο είναι να μην έχει κάνει μετάσταση κάπου στο σώμα σου. Δεν έκανε», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Γιώργος Δασκαλάκης: «Χαίρομαι που υπάρχει ελπίδα» τόνισε ο τραγουδιστής

«Εγώ όταν ξεκίνησα τη θεραπεία μου, ήμουν στο στάδιο 4 και καταφέραμε να το ρίξουμε στο στάδιο 1. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο ζωής μου αυτή τη στιγμή, είμαι στο κρεβάτι μου», σημειώνει ο τραγουδιστής για την κατάσταση της υγείας του.

«Την προηγούμενη φορά είχα απογοητευτεί κι εγώ. Έλεγα στη σύντροφο και στη μητέρα μου «ετοιμάστε με», γιατί δεν ένιωθα καλά. Έπαθα και θρόμβωση, δε μπορούσα να περπατήσω, να κινηθώ, όπως και τώρα βέβαια. Απλά το ενθαρρυντικό είναι ότι προχωράμε πάρα πολύ καλά, μου έδωσε δύναμη όλο αυτό», περιγράφει ο Γιώργος Δασκαλάκης και σοκάρει.

«Δεν έχει αλλάξει το «μαμά, φέρε μου νερό», «Μαρία, βάλε μου φαγητό», «πηγαίνετέ με στο μπάνιο», «πλύντε με». Αυτά δεν έχουν αλλάξει. Αλλά το ότι μετά από 4 διπλές χημειοθεραπείες ακόμα θα πάρουμε μετά τον ανήφορο, είναι ενθαρρυντικό και λέω στον εαυτό μου: κάτι έχεις κάνει και πήγαμε καλά», εξομολογείται.

«Χαίρομαι που υπάρχει ελπίδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου εδώ στη Ρόδο και στον Ευαγγελισμό. Πριν από κανένα δίμηνο πήρα ένα μήνυμα από μία γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, που μου είπε ότι ήταν έτοιμη να τα παρατήσει αλλά πήρε από μένα δύναμη», ανέφερε κλείνοντας ο Γιώργος Δασκαλάκης, περνώντας το δικό του μήνυμα σε όλους τους καρκινοπαθείς.

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα