Συγκινεί ο Τσαλίκης μιλώντας για άνδρα σε αμαξίδιο που χόρευε ζεϊμπέκικο: «Δε θα σε ξεχάσω φίλε ποτέ»

Γιώργος Τσαλίκης: «Δε θα σε ξεχάσω φίλε ποτέ»

Γιώργος Τσαλίκης: Μια συγκινητική δημοσίευση έκανε, ο γνωστός τραγουδιστής στο Instagram. Στο συγκεκριμένο βίντεο τραγουδά στον γάμο ενός ζευγαριού. Ο Στράτος, ένας καλεσμένος, που έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο ξεκινά να χορεύει και αποθεώνεται. Ο Στράτος, αστυνομικός στο επάγγελμα, τραυματίστηκε σοβαρά σε καταδίωξη με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ξαναπερπατήσει. Όμως, αυτό το κινητικό πρόβλημα δεν τον εμπόδισε από το να χορέψει ζεϊμπέκικο δίνοντας την ψυχή του στην πίστα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, τριγύρω του συγκεντρώθηκαν οι προσκεκλημένοι μαζί με το ζευγάρι και ο τραγουδιστής, ο οποίος στην ανάρτησή του έγραψε: «Ελπίζω να δώσεις δύναμη σε πολλούς όπως έδωσες σε μένα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη

«Απαγορεύεται ο χορός!

Κι όμως αυτός ο χορός είναι νόμιμος..Γιατί ο Στράτος (Αστυνομικος που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο μετά από τραυματισμό σε καταδίωξη) δε σηκώθηκε.. Το σώμα του δε μπορεί να σηκωθεί..Μπορεί όμως η ψυχή του..Και χόρεψε ζεϊμπέκικο αντρικό, βαρύ και μάγκικο.Του άντρα που ξέρει πότε και γιατί θα χορέψει τη ζειμπεκιά του. Σοβαρός μετρημένος και απόλυτος κυρίαρχος του εαυτού του χόρεψε με λεβεντιά!

Στράτο σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ανεβάσω αυτό το βίντεο, πιστεύω θα δώσεις δύναμη σε πολλούς όπως έδωσες σε μένα! Κι αυτό που σου είπα στο γράφω κιόλας! Δε θα σε ξεχάσω φίλε ποτέ! Καλή συνέχεια και τα λέμε μάγκα μου!».

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα