Συγκίνηση από αυτή την πρωτοβουλία: Αγαπημένοι ηθοποιοί φωτογραφίζονται χωρίς μαλλιά για καλό σκοπό

Koita: Οι διάσημοι του καλλιτεχνικού χώρου ενώνονται κατά του παιδικού καρκίνου

Μέσα από το λεύκωμα της ομάδας του Koita για τον παιδικό καρκίνο και την ενημέρωση σχετικά με την μεταμόσχευση μυελού των οστών, οι διάσημοι του καλλιτεχνικού κόσμου ενώθηκαν και φωτογραφήθηκαν χωρίς τα μαλλιά τους.

Συνολικά, 100 πήραν μέρος οι οποίοι φωτογραφήθηκαν από τον Πανό Ζουλάκη, ως σύγχρονα αναγεννησιακά προτρέτα. Το project ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο, αφιερωμένο σε έναν καρκίνο που συνεχίζει να αποτελεί μια μάστιγα της σύγχρονης κοινωνίας.

Με το logo «Ελπί-ΖΩ να γίνεις και εσύ δότης» οι καλλιτέχνες δίνουν το παρόν και φωτογραφίζονται χωρίς μαλλιά, προκειμένου να εξαλείψουν την στερεοτυπική πεποίθηση ότι η εικόνα αυτή είναι συνώνυμη της αρρώστιας.

Η εικόνα χωρίς μαλλιά είναι η εικόνα ενός συνανθρώπου που αντιμετωπίζει με δύναμη και αξιοπρέπεια μια παροδική δύσκολη στιγμή στη ζωή του.

Koita: Μερικά από τα πορτραίτα των καλλιτεχνών

Ανάμεσα στους 100 καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην φωτογράφιση θα δείτε την Κατερίνα Γερονικολού, τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, την Μαριάννα Τουμασάτου, τον Τόνυ Σφήνο, την Ευριδίκη την Μπέσσυ Μάλφα τον Χάρη Μαυρουδή, τη Δώρα Χρυσικού, τον Πασχάλη Τσαρούχα, τον Σπύρο Μπιμπίλα, την Άριελ Κωνσταντινίδη όπως και πολλούς άλλους!

Related posts

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok

Ακάθιστος Ύμνος: Γιατί στέκονται όρθιοι οι πιστοί