Συγκίνηση από την αλληλεγγύη: Ο μικρός Δημήτρης, έγινε το «παιδί όλων μας» και θα μπορέσει να συνεχίσει τη θεραπεία για τον καρκίνο

by Εύα Ζαχαριάδη
Συγκίνηση από την αλληλεγγύη: Ο μικρός Δημήτρης, έγινε το «παιδί όλων μας» και θα μπορέσει να συνεχίσει τη θεραπεία για τον καρκίνο

Σωματείο Παιδικής Χαράς: Ρίγη συγκίνησης από την ανταπόκριση του κόσμου για τον μικρό Δημήτρη

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για οικονομική βοήθεια ώστε ο 9χρονος Δημήτρης να συνεχίσει με τα πιο δυνατά όπλα, την μάχη του με τον καρκίνο. Ο μικρός μαχητής δίνει αυτή την μάχη εδώ και πέντε χρόνια.

Όπως ενημερώνει το Σωματείο Παιδική Χαρά, η ανάγκη του παιδιού έχει καλυφθεί οικονομικά τουλάχιστον για έναν ακόμα χρόνο. Έτσι, το παιδί προετοιμάζεται πλέον για μία ακόμα μεταμόσχευση μυελού των οστών, που θα το βοηθήσει να νικήσει τον επιθετικό καρκίνο 4ου σταδίου με τον οποίο έχει διαγνωστεί.

Δίπλα του όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται η μητέρα του, η οποία απαλλαγμένη πλέον από το άγχος των εξόδων που τη βαραίνουν αποκλειστικά όλο αυτό το διάστημα, θα μπορέσει να συγκεντρωθεί στη φροντίδα του παιδιού της.

Συγκίνηση από την αλληλεγγύη: Ο μικρός Δημήτρης, έγινε το «παιδί όλων μας» και θα μπορέσει να συνεχίσει τη θεραπεία για τον καρκίνο

Η ανακοίνωση του Σωματείου Παιδικής Χαράς για τον μικρό Δημήτρη

«ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ❗️ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ❗️ Έγινε το παιδί όλων μας ! Με την έμπρακτη στήριξη όλων μας , ο Δημητράκης από τον Πειραιά , που διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο σε 4ο στάδιο , κέρδισε μια ελπίδα να νικήσει στη μάχη. Με τα έξοδα τους καλυμμένα για τον επόμενο χρόνο , το παιδί προετοιμάζεται για μια ακόμη μεταμόσχευση μυελού των οστών , που ευχόμαστε να είναι και η τελευταία και τυχερή ❤️ Πλέον ούτε η μαμά θα αγχώνεται για τίποτα άλλο παρά μόνο για την πορεία που θα έχει ο μικρός μας μετά την επέμβαση.

Ο δότης του Δημητράκη μας κάνει την απαιτούμενη προετοιμασία και καλώς εχόντων των πραγμάτων μετά την Πρωτομαγιά, ο Δημήτρης μας και η μανούλα του μεταβαίνουν στο τμήμα μεταμοσχεύσεων και έπειτα στην απομόνωση για δυο μήνες τουλάχιστον. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί αν και πάλι δεν είχαμε συμβάλει όλοι εμείς… Μέλη , εθελοντές , φίλοι της Παιδικής Χαράς γίναμε ΕΝΑ για να δώσουμε στον Δημήτρη και την μανούλα του την ελπίδα ! Να είστε καλά όλοι όσοι βοηθήσατε είτε με μια δωρεά , είτε στέλνοντας πράγματα στην οικογένεια, είτε κάνοντας μια προσευχή για αυτόν!!!

Ένα μικρό αγοράκι έγινε το παιδί όλων μας ! Ο Δημήτρης και η μανούλα του δεν θα είναι ποτέ ξανά μόνοι !!! Γίνε γρήγορα καλά αγοράκι μας και πάρε πίσω την παιδική σου ζωούλα που ο ύπουλος καρκινος τόσο άδικα σου στέρησε εδώ και 5 χρόνια !!! Μικρέ μας φίλε σ’ αγαπάμε πολύ !!! Για πάντα δίπλα σου ❤️»

Προτεινόμενα