Συγκινητική ιστορία: 40χρονη μητέρα έφυγε απ’τη ζωή και άφησε 17 δώρα στην κόρη της, ένα για κάθε της γενέθλια μέχρι να ενηλικιωθεί

40χρονη μητέρα: Τα δώρα που άφησε στην κόρη της για το υπόλοιπο της ζωής της

Δάκρυα στα μάτια προκαλεί η ιστορία μιας νέας γυναίκας και μητέρας η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο, έχοντας ένα μικρό κοριτσάκι. Ο καρκίνος επιθετικός και έτσι αποφάσισε να αφήσει για κάθε γενέθλια της κόρη της μέχρι τα 18 και από ένα ξεχωριστό δώρο…

Πρόκειται για την Ελίζα Τζιρότο, η οποία «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία σαράντα ετών. Ο λόγος ήταν πως εμφάνισε καρκίνο, ο οποίος ήταν και επιθετικός. Από εκεί και πέρα, η ίδια είχε προνοήσει και άφησε στην κόρη της δεκαεπτά δώρα. Ο αριθμός αυτός αντιστοιχούσε στα γενέθλια που θα έκανε μέχρι να ενηλικιωθεί.

H συνέχεια της συγκινητική ιστορίας με την 40χρονη μητέρα

Οι γιατροί την πληροφόρησαν ότι θα ζήσει μόνον για άλλους δυο μήνες. Τότε, η Ελίζα είπε στον σύντροφό της: «Νόμιζα ότι θα είχα λίγο περισσότερο χρόνο. Όμως, δεν πειράζει. θα τα καταφέρουμε κι έτσι». Παντρεύτηκαν αμέσως και από εκείνη την στιγμή, η Ελίζα Τζιρότο αποφάσισε να αφιερωθεί μόνον στην μικρή της κόρη, στην Αλίτσε, η οποία είχε γεννηθεί πριν από έναν χρόνο. Της αγόρασε δεκαεπτά δώρα, ένα για κάθε της γενέθλια.

Κούκλες, μαριονέτες, βιβλία, αλλά και μια μεγάλη υδρόγειο σφαίρα, με σημαίες πάνω σε όλες τις πόλεις τις οποίες η Ελίζα θα ήθελε να μπορούσε να επισκεφθεί με την κόρη της. Τi amerò per sempre (θα σε αγαπώ για πάντα) come farò senza di te (τι θα κάνω χωρίς εσένα), il mio capolavoro (το αριστούργημά μου) έγραψε η Ελίζα, λίγο πριν πεθάνει, δίπλα στην φωτογραφία που ανέβασε με την κόρη της, στο Instagram.

Παράλληλα άφησε στη μικρή δυο τετράδια με τρυφερές σκέψεις και ηχογραφημένα CD για να μην ξεχάσει τη φωνή της. Ένας τρόπος για να μην διακοπεί ποτέ η σχέση μάνας και κόρης και ο θάνατος να μην μπορέσει να επιβάλει την δική του, άκαρδη λήθη.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη