Συγκινητική ιστορία: Δασκάλα κουβαλάει παράλυτη μαθήτρια στην πλάτη της για να μην χάνει τις εκδρομές του σχολείου

Δασκάλα: Παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς

Ρίγη συγκίνησης μας προκαλεί η ιστορία της μαθήτριας και της δασκάλας που σίγουρα έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους, αφού η δασκάλα της μικρής Maggie στέκεται πάντα δίπλα της!

Η τάξη της Maggie Vazquez σχεδίαζε μια εκδρομή για να πάνε μια διήμερη πεζοπορία. Η 10χρονη δεν μπορεί να περπατήσει ομως. Πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και μια πεζοπορία 40 μιλίων δεν είναι εφικτή για την μικρή.

Μετά από μήνες αναζήτησης λύσεων, η δασκάλα της, Helma Wardenaar, αποφάσισε να μεταφέρει το παιδί στην πλάτη της.

Η αγαπημένη δασκάλα αγόρασε έναν παιδικό περπατητήρα αξίας $300 για τη Maggie και θα ξεκινούσε με 50 παιδιά και 10 άτομα προσωπικό για το Camp Sullivan.

“Είδαμε πουλιά, βατράχια και ελάφια. Ήμασταν σε θέση να κάνουμε ό,τι κάνουν οι συνομήλικοί της,” είπε.

Εικόνες από την εκδρομή της μικρής μαθήτριας με την δασκάλα της

Η Helma δήλωσε ότι η μεταφορά της Maggie στην εκδρομή που έγινε 30 Μαΐου με 1 Ιουνίου ήταν κουραστική, αλλά δεν την ένοιαζε. Η χαρά του μικρού κοριτσιού της έδινε δύναμη.

“Η Maggie είναι καταπληκτική. Τραγούδησε το δικό της τραγούδι. Όταν έχεις ένα παιδί που απολαμβάνει τη στιγμή και είναι με τους συνομηλίκους του, είναι μοναδικό. Αυτές ήταν στιγμές που όφειλα να της προσφέρω,” είπε η δασκάλα.

Η μητέρα της Maggie, Michelle Vazquez, δήλωσε ότι η κ. Wardenaar, η οποία γνωρίζει την κόρη της από το νηπιαγωγείο, έκανε κάτι αξιοθαύμαστο και ανθρώπινο.

“Ήταν εκπληκτικό, έδρασε αμέσως και έκανε τη Maggie χαρούμενη. Πάντα την υποστήριζε. Δεν είναι μόνο η πεζοπορία και το κάμπινγκ, αυτά είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι. Υπάρχουν κι άλλα πολλά καλά πράγματα που έχει κάνει για το παιδί μου,” είπε.

Related posts

Καλό Ταξίδι Σωκράτη: Πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες

4χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ – Η μεγάλη αποκάλυψη στο βίντεο που δεν καταλάβατε