Συγκινητικό βίντεο: Κωφό μωρό ακούει την λέξη μαμά για πρώτη φορά με την βοήθεια ακουστικών

Μωρό: Ακούει για πρώτη φορά με την βοήθεια ακουστικών

Μπορεί κάποια μωρά να γεννιούνται χωρίς ακοή και αυτό να τους δυσκολεύει στην υπόλοιπη ζωή τους, αλλά ευτυχώς όσο η τεχνολογία εξελίσσεται τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες για λύση σε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η Τσάρλι, η υπέροχη κόρη της Κρίστι Κιν, γεννήθηκε τον περασμένο Αύγουστο. Δυστυχώς, όμως, η μικρή γεννήθηκε εντελώς κωφή. Ωστόσο, οι γονείς της ήταν αποφασισμένοι να βρουν μια λύση και τελικά μπόρεσαν να πάρουν μικρά βοηθήματα ακοής για την κόρη τους. Η στιγμή που η μικρή ακούει την μητέρα της να της λέει “Γεια” για πρώτη είναι πραγματικά συγκινητική και κάνει το πρόσωπό της να ακτινοβολεί από ευτυχία.

H αντίδραση του μωρού χωρίς ακοή όταν ακούει για πρώτη φορά

Η Κρίστι ήθελε να θυμούνται για πάντα αυτή την στιγμή και γι’ αυτό αποφάσισε να την καταγράψει. Παρόλο που η Τσάρλι είναι ακόμα βρέφος, συγκινείται πολύ γρήγορα, όταν ακούει την φωνή της μαμάς της για πρώτη φορά. Την στιγμή που η Κρίστι της λέει “Σ’αγαπώ” η μικρή αρχίζει να κλαίει.

“Επιτέλους, ζήσαμε αυτή την μαγική στιγμή που περίμενα από τότε που πήραμε τα βοηθήματα ακοής. Δεν περιμέναμε να ακούσει κάτι και γι’ αυτό δεν μπορώ να βρω λέξεις για να περιγράψω την μαγεία της στιγμής”, έγραψε η Κρίστι στον λογαριασμό στο Instagram.

Related posts

Δάκρυα συγκίνησης: Μπαμπάς βλέπει την κορούλα του χωρίς «παρτενέρ» στη σχολική γιορτή και κάνει κάτι πολύ συγκινητικό

Η εξομολόγηση του Τάσου Κωστή για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με την σύζυγό του και τους έφερε ακόμη πιο κοντά

Ελληνική υπερηφάνεια: Ανατριχιάζει βίντεο με στρατιώτες που ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο στο Καστελόριζο

Αληθινή ιστορία: 5χρονος που του είπαν πως δεν θα περπατήσει ποτέ κάνει τα πρώτα του βήματα και αφήνει άφωνους τους γιατρούς

Ιδρώτας και υγεία: Τα 9 σημαντικά πράγματα που μαρτυράει το σώμα σας

Μπαμπάς και κόρη κάνουν lip sync και ρίχνουν το Ίνσταγκραμ

«Καλημέρα Ήλιε»: Ο Γιώργος Παπανδρέου το παίζει στην κιθάρα στη μητέρα του Μαργαρίτα

Τζάστιν Μπίμπερ: «Με τη βοήθεια του Ιησού αντιμετωπίζω την ασθένειά μου»

Ιωάννα-Μαρία Γκέρτσου: Τυφλώθηκε στη θερμοκοιτίδα, σπούδασε ψυχολογία και ίδρυσε την πρώτη σχολή για σκύλους-οδηγούς τυφλών στην Ελλάδα