Συγκλονίζει η Χρύσπα: «Δουλεύω και σε ταβέρνα. Δεν μπορούσα να τραγουδήσω, έπρεπε κάπως να τα βγάλω πέρα»

by Εύα Ζαχαριάδη

Χρύσπα: Η επιστροφή στη μουσική

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Χρύσπα στην εκπομπή «Happy Day». Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο στην επαρχία και μιλάει για τις προτάσεις που της έχουν γίνει για τη τηλεόραση και για την εργασία σε ταβέρνα.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που η νέα χρονιά μας έχει βρει ενεργούς στη δουλειά μας, γιατί μας είχε λείψει πολύ η διασκέδαση» ενώ για τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο στον Βόλο σχολίασε ότι:

«Είναι αρχικά επιλογή μου το ότι θέλω να δουλεύω και ότι θέλω να δουλεύω εκεί».

Όταν ρωτήθηκε και για το κατάστημα εστίασης που διατηρούν οι γονείς της στην Αίγινα και στο οποίο εργάζεται κατά καιρούς και η ίδια:

Συγκλονίζει η Χρύσπα: «Δουλεύω και σε ταβέρνα. Δεν μπορούσα να τραγουδήσω, έπρεπε κάπως να τα βγάλω πέρα»

«Η ταβέρνα στην Αίγινα είναι οικογενειακή υπόθεση. Το επάγγελμά μου ήταν ανενεργό παντού, οπότε δεν είχα την επιλογή να δουλέψω ως τραγουδίστρια και έπρεπε να βρω έναν τρόπο να βιοποριστώ» ανέφερε.

Σχετικά με τις προτάσεις που τις έχουν γίνει κατά καιρούς για την τηλεόραση, η τραγουδίστρια απάντησε:

«Μου έχει γίνει πρόταση για να είμαι σε εκπομπή. Έχω περάσει δοκιμαστικό για την εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου». Μου έχουν γίνει κι άλλες, αλλά είμαι ακατάλληλη. Αν δεν έχει να κάνει με τη μουσική και με όλα αυτά που γενικά γνωρίζω καλά, δεν έχω τις γνώσεις ούτε το στομάχι να μπω σε έναν νέο χώρο».

Η συνέντευξη της Χρύσπας

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo