Συγκλονίζει ο Γιάννης Βογιατζής: Η Μαίρη Χρονοπούλου με έβγαλε από τη φυλακή

Γιάννης Βογιατζής: Η εξομολόγηση για τη Μαίρη Χρονοπούλου

Ο Γιάννης Βογιατζής παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Ο τραγουδιστής μίλησε για την καλλιτεχνική πορεία του και για τη στήριξη που έλαβε από ανθρώπους του χώρου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ημέρα που μπήκε στη φυλακή και τον βοήθησε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Μιλώντας για το τέλος που έβαλε στο τραγούδι και τη διακοπή των εμφανίσεών του στη σκηνή σχολίασε: «Σταμάτησα να τραγουδάω, γιατί θεωρώ υπερβολή να περνάνε τα χρόνια και να βάφεις τα μαλλιά σου μαύρα για να φαίνεσαι νεότερος».

Γιάννης Βογιατζής: «Δύο φορές έχω μπει φυλακή»

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Γιάννης Βογιατζής, αποκάλυψε  ότι έχει μπει φυλακή για χρέη και ήταν τότε που η Μαίρη Χρονοπούλου, τον βοήθησε: «Δυο φορές έχω μπει φυλακή, γιατί δεν είχα να πληρώσω και με συνέλαβαν μια μέρα πριν από την πρεμιέρα μου. Μόλις με είδαν οι υπάλληλοι στην φυλακή, μου είπαν “κύριε Βογιατζή εσείς τι κάνετε εδώ;”».

«Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν αντράκι και τότε πήρε τηλέφωνο και είπε βγάλτε τον Βογιατζή από την φυλακή. Όταν βγήκα από την φυλακή και γύρισα σπίτι μου έκλαψα» πρόσθεσε για την εμπειρία που βίωσε.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024