Συγκλονίζει ο Γιώργος Τσαλίκης για τη σύζυγό του: «Έπεσε σε κώμα, θα πέθαινε, εγώ από την αγωνία μου της έτριβα το χέρι και έκανα έγκαυμα τριβής»

Γιώργος Τσαλίκης: Η εξομολόγηση του τραγουδιστή για τη σύζυγό του

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» και παραχώρησε μία συνέντευξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη γνωριμία με την σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου, στη δικαστική διαμάχη με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ, αλλά και στην κόντρα του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, η οποία είχε απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη πριν από λίγο καιρό.

Για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του υπογράμμισε «γνωριστήκαμε με την Δώρα στις σπουδές μας στη Βουλγαρία. Ήμασταν σε ένα κλαμπ και όταν της είπα ότι θέλω να είμαστε μαζί, πίναμε ένα ποτό και έπεσε στάχτη και έπεσε σε κώμα. Η πρώτη στιγμή που είπαμε ότι θα είμαστε μαζί είναι η στιγμή που πήγε να πεθάνει, της έπεσαν οι σφυγμοί, πήγαμε στο νοσοκομείο. Την έβαλαν στην εντατική, της έκαναν πλύση στομάχου και εγώ από την αγωνία μου της έτριβα το χέρι, της έκανε έγκαυμα τριβής, μάτωσε και το σημάδι είχε μείνει για χρόνια. Από τότε μένουμε μαζί».

Γιώργος Τσαλίκης: Ο τραγουδιστής δεν έκρυψε ποτέ τη σχέση του με τη σύζυγό του

Όσον αφορά την αρχή της καριέρας του, ο Γιώργος Τσαλίκης επεσήμανε «όλοι στην αρχή της καριέρας μου, μου είχαν πει να μη δείξω τη σχέση μου με τη Δώρα γιατί δεν θα μου κάνει καλό. Τους είπα ότι μας δένουν πολλά και θα την παντρευτώ και μου είπαν ότι τους είχα ξενερώσει όλους και θα είχα τελειώσει. Πήγα κόντρα σε όλους. Τώρα που κάνω ένα μικρό rewind για να δω αν λέω τα ίδια με τώρα, από τότε προτίμησα να ζήσω μια αληθινή ζωή. Μου φαίνεται αστείο να ξενερώσω τους θαυμαστές. Δεν μου έκανε κακό και δεν με ένοιαζε κιόλας. Δεν θα παραμερίσω έναν άνθρωπο για να κάνω καριέρα με τα δεδομένα των άλλων. Εγώ δεν θα ήμουν καλά μέσα μου. Ήθελα πολύ να κάνω παιδί. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν προέκυψε».

Σχετικά με τα παιδιά του, σημείωσε «τα παιδιά μου είναι τρία πολύ καλά παιδιά, που έχουμε μια ωραία σχέση και περνάμε καλά! Έχασα πράγματα από το μεγάλωμά τους αλλά έχω λύσει τα ενοχικά μου. Ένα βράδυ που έλειπε η Δώρα με τα παιδιά, ξάπλωσα στα κρεβάτια τους για να δω το σπίτι από τα δικά τους μάτια. Πλάνταξα στο κλάμα!».

Όσον αφορά το εάν έχει μετανιώσει για πράγματα που έχει πει δημόσια, ο Γιώργος Τσαλίκης τόνισε «δεν έχω μετανιώσει για κάτι που έχω πει. Τη δεδομένη στιγμή που το είπα, ήταν κάτι που το πίστευα, ήταν αληθινό. Ποτέ δεν προκάλεσα καμία κατάσταση. Όσες φορές έχω τοποθετηθεί δημόσια είναι επειδή με έχουν προκαλέσει».

Για την κόντρα του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, ο Γιώργος Τσαλίκης ανέφερε πώς όσα συνέβησαν είναι παρελθόν, ενώ το μόνο που εκκρεμεί είναι η δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΙ.

Γιώργος Τσαλίκης: Η απάντηση για τα χυδαία σχόλια

Για τα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς δέχεται στα social media αλλά και την αντίδραση του σε αυτά, είπε «προσωπικά πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, άλλος μπορεί να πει ότι πιστεύω σε μια συχνότητα, η οποία βασίζεται στο ότι τη ζωή μου την ορίζω εγώ και ζω στη ζωή μου αυτά που σκέφτομαι και νιώθω. Όταν είμαι σε αυτή τη συχνότητα γίνονται πράγματα στη ζωή μου και νιώθω ανανεωμένος και καλά. Βέβαια, έρχεται και μια φορά το εξάμηνο ή τον χρόνο η Δώρα και μου χτυπάει και ένα μποτοξάκι. Δεν με νοιάζει να τα μοιραστώ αυτά».

Τέλος, αποκάλυψε ότι όταν έκανε μπότοξ δέχτηκε αρκετά χυδαία σχόλια, όπως και όταν πήγε να παρακολουθήσει αγώνα ποδοσφαίρου, λέγοντας χαρακτηριστικά «κάποια στιγμή έπεσαν κάτι μπινελίκια που το θεωρώ πολύ αχρείο. Πες την άποψή σου, είμαι θετικός στην αρνητική κριτική και με έχει βοηθήσει πολλές φορές στη ζωή μου και στην καριέρα μου. Δεν αντιλαμβάνομαι πώς θα τον βοηθήσεις τον άλλον όταν τον χαρακτηρίζεις με τόσο άσχημες βρισιές. Δεν είμαι διατεθειμένος να φάω το σκ@#τό σου φίλε! Πήγα σε έναν αγώνα με τον γιο μου, έγραψε ένας τύπος ένα χυδαίο σχόλιο. Μιλάμε για μπινελίκι άγριο. Βρήκα το τηλέφωνό του, τον πήρα, με ξαναέβρισε και το έκλεισε. Μετά μου μιλούσε 5 λεπτά μασουλώντας. Με πείραξε. Μετά από μισή ώρα μου έλεγε συγγνώμη, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δραστηριοποιούμε και σε φιλανθρωπίες. Και το έκανα και ποστ για να τους πω “μιλήστε”. Πάντοτε το ζούσα αληθινά και νόμιζα πώς και οι άλλοι έτσι το ζούσαν. Μετά από χρόνια συνειδητοποίησα πώς πρέπει να φύγω από το στρουμφοχωριό. Κάποια στιγμή έφτασα σε ένα σημείο που έχω προσπαθήσει πολύ, παγώνω μέσα μου και σε διαγράφω. Όταν μου συμβαίνει με στενοχωρεί αλλά είναι και μια λύτρωση».

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα