Συμβαίνει σε όλους τελικά: Έριξαν πόρτα σε μαγαζί στο Παγκράτι στον Κοκλώνη και την Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Το αμήχανο περιστατικό που μοιράστηκε στην εκπομπή της

Η παρουσιάστρια στην σημερινή της εκπομπή θέλησε να μοιραστεί ένα δικό της περιστατικό αρκετά αμήχανο και αστείο, όταν η ίδια και ο Νίκος Κοκλώνης βγήκαν για να διασκεδάσουν… αλλά τελικά δεν τους επιτράπηκε η είσοδος. Κοινώς “έφαγαν πόρτα”.

Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μία αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής για ένα περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν είχε βγει με τον φίλο της, Νίκο Κοκλώνη.

Ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές, Νίκο Κοκλώνη και Κατερίνα Καινούργιου, όπως έχουμε δει και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει δημιουργηθεί μια ισχυρή φιλία.

Κατερίνα Καινούργιου: Η «πόρτα» που έφαγε από μαγαζί του Παγκρατίου μαζί με τον Κοκλώνη

Η Καινούργιου το πρωί της Τρίτης αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της πως «έφαγαν» πόρτα σε μαγαζί στο Παγκράτι, καθώς ήταν γεμάτο. Συγκεκριμένα η Καινούργιου πρότεινε ένα μαζί στην συγκεκριμένη περιοχή και όλη η παρέα κατευθύνθηκε προς τα εκεί, όταν ο Κοκλώνης ρώτησε αν έχουν κλείσει τραπέζι, η παρουσιάστρια ήταν σίγουρη ότι θα μπουν.

«Πάμε στην είσοδο να μπούμε και μας λέει ο άνθρωπος “που πάτε; Έχετε κλείσει τραπέζι; Δεν υπάρχει τίποτα, πρέπει να φύγετε”. Ο Νίκος πολύ ευγενικά αποχώρησε, εγώ είχα σκαλώσει εκεί. Γιατί να μην μπω; Ήταν γεμάτο το μαγαζί. Ο Νίκος ήταν τόσο κουλ, εγώ λέω έχω να φάω πόρτα από τα 18 μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη