Συναγερμός στις αρχές: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας

by Newsroom i-diakopes.gr
Συναγερμός στις αρχές: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 53χρονης Σταυρούλας που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη στα τέλη Αυγούστου και αναζητείται από την Αστυνομία. Εντοπίστηκε σορός στον Πόρο – Εικάζεται πως είναι της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη

Μια σορός εντοπίστηκε στον Πόρο λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη και δεν είχε διασταυρωθεί η ταυτότητά της και πλέον εικάζεται πως ανήκει σε εκείνη.

Τα κοσμήματα που υπάρχουν πάνω στη σορό της φέρεται να είναι τα ίδια με αυτά που φορούσε η 53χρονη που εξαφανίστηκε στα τέλη του καλοκαιριού από την Κυψέλη.

Να σημειωθεί πως οι Αρχές από την πρώτη εικόνα που έχουν από τη σορό δεν μιλούν για εγκληματική ενέργεια αλλά για αυτοχειρία. Ωστόσο έχουν προχωρήσε σε λήψη dna από τον πατέρα της Σταυρούλας για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για την 53χρονη γυναίκα ή για καμία άλλη.

Η σορός που βρέθηκε στον Πόρο δεν έχει ταυτοποιηθεί εδώ και 6 μήνες και την είχε εντοπίσει μια βάρκα στα ανοικτά του νησιού και είχε καλέσει τις Αρχές.

Η Σταυρούλα, σύμφωνα με μαρτυρία της συγκατοίκου της για το θρίλερ της εξαφάνισης, έφυγε από το σπίτι, το απόγευμα της Τετάρτης, 23 Αυγούστου του 2023 στην Κυψέλη, με σκοπό να πάει σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού.

Ένα ραντεβού που δεν επιβεβαιώθηκε, όμως, ποτέ και κανείς δεν γνώριζε το σημείο συνάντησης, παρά μόνο ότι θα πήγαινε στην πλατεία Κυψέλης. Η 53χρονη γυναίκα από τότε δεν επέστρεψε ποτέ και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας στην Κυψέλη: Η επί 26χρόνια συγκάτοικος δεν την αναζήτησε 8 μήνες τώρα – Τα μεγάλα ποσά στον λογαριασμό της

Άνοιξε την πόρτα μία μέρα και έφυγε ξαφνικά, λέει η συγκάτοικος της Σταυρούλα Γουγκουλιά, που ουδέποτε την… αναζήτησε.

Η εξαφάνιση εδώ και 8 μήνες, από τον Αύγουστο του 2023, Σταυρούλας Γκουγκουλιάς βρίσκεται πλέον στα χέρια του τμήματος ανθρωποκτονιών όπου εξετάζει την επί 26χρόνια συγκάτοικό της, που δεν ανησύχησε για την εξαφάνισή της και δεν τη δήλωσε, αλλά και την απόπειρα αυτοκτονίας νηπιαγωγού με την οποία η Σταυρούλα θα άνοιγε επιχείρηση.

Ο Εισαγγελέας αφού έλαβε γνώση των έως τώρα στοιχείων, έκρινε την υπόθεση ιδιαίτερα σοβαρή και δέταξε να γίνει επισταμένη έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες χάθηκαν τα ίχνη της γυναίκας.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών ερεύνησαν το σπίτι στην Κυψέλη που έμενε χρόνια με την φίλη της και πήραν για έλεγχο τα προσωπικά της αντικείμενα και τις ηλεκτρονικές της συσκευές.

Η συγκάτοικός της κλήθηκε στο κτήριο της ΓΑΔΑ, όπου κατέθετε για ώρες.

Η Σταυρούλα Γκουγκουλιά έφυγε από το σπίτι της την Τρίτη 22 ή την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023 χωρίς από τότε να δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Στη γειτονιά της εξαφανισμένης 53χρονης τα στόματα ανοίγουν με κάτοικο της περιοχής να παραδέχεται στο Live News πως άκουγε συχνά τσακωμούς μέσα από το διαμέρισμα των δυο γυναικών.

“Ήταν κάποιες φορές που τσακωνόντουσαν. Υπήρχε ένταση. Μπορεί σε μια βδομάδα να είχαν δυο τσακωμούς”, σχολίασε.
Η συγκάτοικος λέει πως οι διενέξεις μεταξύ τους ήταν για τα οικονομικά.

Οι δύο γυναίκες δεν δούλευαν 10 χρόνια

Να σημειωθεί πως καμία από τις δυο γυναίκες, δεν δούλευε για 10 ολόκληρα χρόνια, όσο δηλαδή ζούσαν στο σπίτι της Κυψέλης.

“Το τελευταίο διάστημα εκείνη δεν δούλευε, ούτε εγώ. Συντηρούνταν με μία αποζημίωση που πήρε από τροχαίο και από τα χρήματα ενός μαγαζιού, όταν πούλησαν τον αέρα”, δηλώνει η συγκάτοικός της.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών βρίσκονται τα μεγάλα χρηματικά ποσά που βρέθηκαν στους λογαριασμούς τους. Η συγκάτοικος αποκάλυψε πως στον κοινό τους λογαριασμό υπάρχουν 68.000 ευρώ, ενώ μάρτυρας κλειδί αποκάλυψε στο Mega πως η ίδια επιχείρησε να βγάλει τμηματικά χρήματα από την κάρτα της Σταυρούλας.

“Κάποια στιγμή (η συγκάτοικος) μού είπε ότι έχει κάποια χρήματα μετρητά και να πάω να τα πάρω. Εγώ φυσικά αρνήθηκα γιατί δεν ξέρω πολλούς που να μοιράζουν λεφτά από το ίντερνετ. Φοβόταν ότι θα μπουν οι αστυνομικοί στο σπίτι και θα τα κάνουν όλα σκόνη και θα δουν τα χρήματα και θα της τα κατάσχουν. Τα χρήματα αυτά τα είχε τραβήξει λίγα – λίγα από την κάρτα της Σταυρούλας”.

Η νηπιαγωγός και η απόπειρα αυτοκτονίας της

Η 53χρονη Σταυρούλα έβγαινε σπάνια από το σπίτι, σύμφωνα με την εκπομπή. Οι έξοδοι της είχαν ελαχιστοποιηθεί το τελευταίο διάστημα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε μια φίλη της νηπιαγωγός.

Συναγερμός στις αρχές: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας

“Μετρημένα να την έχω δει τρεις φορές. Και τα τελευταία χρόνια δεν ήξερα καν ότι μένει στην ίδια πολυκατοικία”, αναφέρει γειτόνισσα.

“Ναι είχε πέσει πολύ. Ένας λόγος που ήταν χάλια”, επιβεβαίωσε η συγκάτοικός της.

Οι Αρχές πλέον φαίνεται πως εξετάζουν τις δυο υποθέσεις ως μια, οι αρχές ενώνουν τις δύο δικογραφίες για τις υποθέσεις και συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στοιχεία για την εξαφάνιση της Σταυρούλας με πρόσωπο – κλειδί τη συγκάτοικο, η οποία μάλιστα δέχτηκε τηλεφώνημα από την αστυνομία για τη νηπιαγωγό, την ώρα που έδινε συνέντευξη για την Σταυρούλα.

Σήμερα στο Live News έγινε γνωστό ότι η νηπιαγωγός με την Σταυρούλα σκόπευαν να συνεργαστούν ανοίγοντας δικιά τους επιχείρηση.

“Κολλητές φίλες ήταν η Σταυρούλα με την νηπιαγωγό και από ότι μου είπε η συγκάτοικος. Μου είχε πει η συγκάτοικος ότι ήθελαν να ανοίξουν ένα μαγαζί, μια επιχείρηση αλλά δεν πήγε καλά αυτό”.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο γυναίκες συγκατοικούσαν για 26 χρόνια, τα τελευταία 10 στο σπίτι στην Κυψέλη. Μοιράζονταν τα πάντα… από τους κωδικούς στα social media μέχρι τους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Η επί τρεις δεκαετίες συγκάτοικος της έφυγε ένα απόγευμα του Αυγούστου εντελώς απροειδοποίητα. Όταν τέσσερις μήνες μετά, συγγενικό πρόσωπο της Σταυρούλας από την Λάρισα έκανε τη δήλωση εξαφάνισης, η συγκάτοικος άρχισε να εκφράζει φόβους για την φίλη της.

“Φοβήθηκα το χειρότερο μήπως κάποιος την έπιασε και την σκότωσε”, είπε.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Σταυρούλας, με δηλώσεις του στο Live News, εκτίμησε πως τις επόμενε