«Συνάντησα πολλά σκουπίδια στη ζωή μου»: Άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα Καινούργιου με τη κόντρα της με τη Σοφία Μουτίδου

Κατερίνα Καινούργιου: Πληρωμένη απάντηση στην Σοφία Μουτίδου

Πριν λίγες ημέρες ξεσπάσε μια νέα κόντρα στην ελληνική showbiz με πρωταγωνίστριες, την Σοφία Μουτίδου και την Κατερίνα Καινούργιου. Σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπάει μέσα από το Instagram της όπου ανέβασε μια ανάρτηση όλο νόημα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία της παρουσιάστριας με τη Δέσποινα Βανδή. Η ανάρτηση αυτή έπεσε στην αντίληψη της Κατερίνας Καινούργιου η οποία έδειξε να ενοχλείται από το σχόλιο και απάντησε ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλες αναρτήσεις, σχολιάζοντας τα posts που έκανε η μία για την άλλη.

Και αργά το απόγευμα σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία νέα ανάρτηση. «Συνάντησα πολλά σκουπίδια στη ζωή μου, δεν βρισκόντουσαν μέσα σε κάδους αλλά σε ψυχές», ήταν το μήνυμα της παρουσιάστριας.

Κατερίνα Καινούργιου: Πώς δημιουργήθηκε η κόντρα με τη Σοφία Μουτίδου

Η Σοφία Μουτίδου ανέβασε στο Instagram τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου, όπου απεικονίζεται αγκαλιά με την Δέσποινα Βανδή, σχολιάζοντάς τη με τη φράση «λίγο ακόμα πρέπει» χωρίς ωστόσο, να κάνει σαφή την τοποθέτησή της. Παρόλα αυτά, οι χρήστες στα social media έκαναν λόγο για σχολιασμό της ηθοποιού όσον αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις των δύο γυναικών.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε να ενοχλείται από αυτό κάνοντάς την να δώσει την δική της απάντηση. «Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στη φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ» έγραψε η παρουσιάστρια. Και λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση αναδημοσιεύοντας το σχόλιο ενός άλλου χρήστη, το οποίο έγραφε: «Η Μουτίδου πριν λίγο ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι. Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακώνεται, να χώνει άντρες στα βυζι@ της στην παράστασή της ενώ κάποιες γυναίκες που και αυτές κάνουν ότι γουστάρουν (εδώ αισθητικές επεμβάσεις) τις κατακρίνει;» και συμπλήρωσε η ίδια: «Μουτίδου που σε βρίσκω πολύ ευφυή και με χιούμορ άνθρωπο, όταν φωνάζουμε “να πεθάνει ο ρατσισμός” δεν απαντάμε-κάνουμε ρατσισμό. Από εμένα είναι φάουλ».

Όπως ήταν επόμενο, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητα από τη Σοφία Μουτίδου, η οποία ανέβασε ένα βίντεο, σχολιάζοντας όσα γράφτηκαν από την παρουσιάστρια περί «γυναικείας αλληλεγγύης». Αφού διάβασε τη δημοσίευση της Κατερίνας Καινούργιου, της είπε: «Πού είναι η αλληλεγγύη σου που μιλάνε έτσι για ‘μένα;».

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Δıασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής – Το ιατρıκό ανακοıνωθέν για την υγεία του

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή