Συνάντηση κορυφής: Κωνσταντίνα Κούνεβα και Ιωάννα Παλιοσπύρου – Οι δυο γυναίκες που δέχτηκαν επίθεση με βιτριόλι

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συνάντησε την Κωνσταντίνα Κούνεβα, μια γυναίκα, με μια συγκλονιστική ιστορία ζωής

Επίθεση με καυστικό υγρό, τραυματικές εμπειρίες, χειρουργεία και πολλά ακόμη ήταν κάποια από τα γεγονότα των δυο γυναικών που θα δούμε παρακάτω, οι οποίες παρά τα όσα πέρασαν δεν το έβαλαν κάτω.

Και οι δυο τους δέχτηκαν φρικτή επίθεση με καυστικό υγρό, αλλά κατάφεραν να σταθούν στα πόδια τους και να βρουν τη δύναμη να συνεχίσουν.

Ο λόγος για την Ιωάννα Παλιοσπύρου και την Κωνσταντίνα Κούνεβα, δυο γυναίκες που αναδείχθηκαν σε σύμβολα δύναμης και οι οποίες ήταν μάλλον θέμα χρόνου να συναντηθούν.

Τι δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την συνάντηση της με την Κωνσταντίνα Κούνεβα

Οι δυο τους μοιράστηκαν τις τραυματικές εμπειρίες τους, μιλώντας για τον δύσκολο δρόμο που διανύουν με πόνο, μοσχεύματα και χειρουγεία.

«Είπα απλά στους εργαζομένους τα δικαιώματα τους, το αυτονόητο. Ούτε έκλεψα, ούτε σκότωσα, ούτε έκανα κάποιο σκάνδαλο. Δεν ξέρω γιατί μου έκαναν αυτή την επίθεση» είπε μεταξύ άλλων η Κούνεβα στις δηλώσεις που μοιράστηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο λογαριασμό της στο Instagram και πρόσθεσε:

«Τα χειρουργεία δεν τελειώνουν. Έχω κάνει πάνω από 40 σίγουρα. Αυτό το υγρό καίει το κόκκαλο για 20 μέρες. Δε μπορεί να βοηθήσει κάτι για να σταματήσει το έγκαυμα. Καίει και καταστρέφει. Εκτός από το μέτωπο, όλα τα άλλα είναι μοσχεύματα. Δε μπορώ να καταλάβω από που έρχεται ο ήχος. Έχω χάσει ένα μάτι και το άλλο υπολειτουργεί.

Περισσότερες συγκλονιστικές δηλώσεις από την Κωνσταντίνα Κούνεβα στη Ιωάννα Παλιοσπύρου

Εκτός από το μέτωπο, όλα τα άλλα είναι μοσχεύματα. Δε μπορώ να καταλάβω από που έρχεται ο ήχος. Έχω χάσει ένα μάτι και το άλλο υπολειτουργεί».

«Δύο πράγματα μου δίνανε δύναμη. Το παιδί μου και οι φωνές από την αυλή στο νοσοκομείο. Μαζευόντουσαν εργαζόμενοι και διαδήλωναν για μένα. Άνοιγα τα παράθυρα και τους άκουγα. Έ????? ?? ?ή?? ??? ?? ?????ώ?? ?? ????ί ???».

Υπενθυμίζεται ότι η Κωνσταντίνα Κούνεβα διεκδικούσε καλύτερες συνθήκες εργασίας ως συνδικαλιζόμενη καθαρίστρια.

Τα μεσάνυχτα στις 22 Δεκεμβρίου 2008, ενώ επέστρεφε από τη δουλειά στο σπίτι, δέχτηκε επίθεση από δύο αγνώστους, που την περιέλουσαν με βιτριόλι και την υποχρέωσαν να το καταπιεί, προκαλώντας απώλεια της όρασης από το ένα μάτι και βλάβες σε εσωτερικά όργανα.

«Η Κωνσταντίνα Κούνεβα παρότι έχει περάσει τα πάνδεινα, είναι ακόμα εδώ, μάχεται και δε σταματάει. Και εμείς τη χειροκροτάμε» γράφει για εκείνη η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη