Τα 4 ζώδια που θα δουν τα πορτοφόλια τους γεμάτα: Τι θα συμβεί έως τις 11 Απριλίου

Τα 4 ζώδια που θα δουν τα πορτοφόλια τους γεμάτα: Τι θα συμβεί έως τις 11 Απριλίου

Άση Μπήλιου: Ποιες είναι οι προβλέψεις για τα ζώδια

Σύμφωνα με την Άση Μπήλιου μερικά ζώδια πρόκειται να χαμογελάσουν τις επόμενες ημέρες, αφού οι προβλέψεις τονίζουν πως θα δουν τα πορτοφόλια τους γεμάτα.

Όπως τονίζει η αστρολόγος, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται περισσότερες ανέσεις, μεγαλύτερη ευκολία για να μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα και να σηκώσουμε κεφάλι … αλλά και την ευκαιρία να μπορούμε να αγοράσουμε και το «κάτι της» μας για να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας.

Τα 4 ζώδια που θα δουν τα πορτοφόλια τους γεμάτα: Τι θα συμβεί έως τις 11 Απριλίου

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα χαμογελάσουν, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Ως τις 11 Απριλίου θα υπάρξουν 2 ζώδια που θα έχουν απόλυτη τύχη στα οικονομικά, θα υπάρξουν όμως και άλλα 2 που μπορεί η εύνοιά τους να είναι δευτερεύουσα, αλλά θα ανασάνουν σημαντικά, σύμφωνα με το oroskopos.gr!

Κριός

Ώρα να δημιουργήσεις ασφαλείς και σταθερές βάσεις στα οικονομικά σου, να τακτοποιήσεις οφειλές που σε άγχωναν αλλά και να δεχθείς ουσιαστική στήριξη και συμπαράσταση στον οικονομικό σου τομέα! Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σου προσφέρει περισσότερες ανέσεις, αλλά και την ευκολία να τονώσεις τα οικονομικά, να λάβεις περισσότερα χρήματα στα χέρια σου αλλά και να καταφέρεις να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα για να περάσεις καλά! Μπορεί τα χρήματα αυτή την περίοδο να έρχονται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα στα χέρια σου, το ίδιο γρήγορα όμως και θα φεύγουν γιατί οι ανάγκες σου θα είναι ασυγκράτητες, λίγο προσοχή λοιπόν στην διαχείριση!

Ζυγός

Περίμενες χρήματα που σου χρωστούσαν; Αναρωτιόσουν πότε θα λάβεις αναδρομικά, μπόνους ή πότε θα ανέβουν τα οικονομικά του συζύγου ; Τότε όλα αυτά θα προχωρήσουν επιτυχώς ως τις 11 Απριλίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου! Τονώνονται οι οικονομικές σου απολαβές που συνδέονται με τρίτους, καταφέρνεις και βγάζεις άκρη με φορολογικά, κληρονομικά, γραφειοκρατικά, έξτρα εισφορές και παίρνεις ανάσα … Επιπλέον αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας δέχεσαι τις δικλείδες ασφαλείας που θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις το πελατολόγιο σου και να δεις περισσότερα χρήματα στα χέρια σου.

Λέοντας

Μετά τα τσαλαπατήματα και τις χασούρες που έχεις δεχθεί στα οικονομικά σου, έρχεται η ώρα και η στιγμή να κοιτάξεις ψηλά και να κορδωθείς από περηφάνια, που το κόκκινο πορτοφόλι σου, απεδείχθη γούρικο, γιατί άρχισε και πάλι να γεμίζει! Η καριέρα σου αναδύεται, ο κύκλος των γνωριμιών αυξάνεται και ο μήνας είναι κατάλληλος για προβολή που θα φέρει κέρδος! Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας αξιοποίησε αυτή την τάση και δεν θα βρεθείς χαμένος! Αν είσαι υπάλληλος να ξέρεις ότι αυτό το μήνα θα λυθεί οριστικά ένα οικονομικό ζήτημα αύξησης, που είχε αναβληθεί ή ήταν στον πάγο!

Υδροχόος

Σου λέω ότι τα οικονομικά σου θα φτιάξουν και ξέρω ότι γελάς ειρωνικά, κάνεις την καζούρα σου και στην συνέχεια λες: άσε μας βρε ωροσκόπε, σοβαρέψου επιτέλους! Επιμένω όμως εγώ και λέω ότι τα οικονομικά σου θα ανέβουν αισθητά και θα καταφέρεις να συγκροτηθείς… Ναι μπορεί να μην είσαι άνετος για να πάρεις την μηχανή ή το αυτοκίνητο που θες, όμως θα καταφέρεις να καλύψεις με άνεση τις ανάγκες σου και θα κάνεις και μία αποταμίευση (έστω και μικρή) προκειμένου να πετύχεις ένα σκοπό σου λίγο αργότερα!

Τα 4 ζώδια που θα δουν τα πορτοφόλια τους γεμάτα: Τι θα συμβεί έως τις 11 Απριλίου

Οι προβλέψεις για τα ζώδια της ημέρας από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας και η κύρια όψη της θα είναι η σύνοδος με τον Πλούτωνα. Στις 16:25, θα προχωρήσει στον Υδροχόο. Τα ξημερώματα ολοκληρώνεται και η όψη τετραγώνου Ερμή – Άρη ενώ αργότερα θα έχουμε τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή. Είναι μια απαιτητική μέρα κυρίως στην επικοινωνία, στις επαφές μας με τους άλλους και στις μετακινήσεις. Αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ, την επιπόλαιη οδήγηση, τις μεγάλες ταχύτητες, τις πιέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα νιώσουν μεγαλύτερη πίεση. Στα καλά νέα της ημέρας η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου και θα φέρει θετικότερες εξελίξεις στις σχέσεις, στον έρωτα αλλά και στα οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή – Άρη ολοκληρώνεται, βάζοντας φωτιά στις αγωνίες σας. Αν περιμένατε μια απάντηση από κάποιον είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο ενδεχομένως να μην την λάβετε ξεκάθαρα. Μην πιεστείτε και μην πιέσετε προς το παρόν. Από την Κυριακή θα βρείτε πιο γόνιμο έδαφος για μια τέτοια συζήτηση. Η Αφροδίτη προχωρά στον Ταύρο όπου μένει μέχρι τις 11/4 και σας προτρέπει να απολαύσετε κάθε στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή ξεκινά με την απαιτητική όψη Ερμή – Άρη που δημιουργεί πίεση, καθώς τα πράγματα δεν κινούνται όπως θέλουμε. Ίσως πρέπει να κερδίσετε χρόνο για να δείτε ψύχραιμα μια συνεργασία, μια φιλική σχέση ή κάποια οικονομικά ζητήματα. Από σήμερα θα έχετε ακόμη ένα σύμμαχο στο πλευρό σας τον κυβερνήτη σας την Αφροδίτη που περνά στο ζώδιό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στο ζώδιο σας, σας κάνει ριψοκίνδυνους, βιαστικούς και ανυπόμονους. Καλά θα κάνετε να τιθασεύσετε τις παρορμήσεις σας. Προσοχή στα σπορ, στην οδήγηση κλπ. Αφήστε τις στείρες αντιπαραθέσεις στην άκρη ειδικά στο χώρ