Τα 4 ζώδια που θα «γλιτώσουν από τα δόντια» του ανάδρομου Ερμή του Σεπτεμβρίου

Τα 4 ζώδια που θα «γλιτώσουν από τα δόντια» του ανάδρομου Ερμή του Σεπτεμβρίου

Ζώδια: Ποιους θα επηρεάσει λιγότερο ο ανάδρομος Ερμής του Σεπτεμβρίου

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, ένας ακόμα ανάδρομος Ερμής πρόκειται να επιβραδύνει τα πράγματα στην καθημερινότητά μας. Και ενώ αυτή η οπισθοδρόμηση των τρεισήμισι εβδομάδων, μπορεί να επιφέρει απογοητευτικές καθυστερήσεις ή μπερδέματα σε όλους, για κάποια συγκεκριμένα ζώδια, φαίνεται πως τα πράγματα θα πάνε πιο χαλαρά. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις αν είσαι ένα από τα λίγα τυχερά ζώδια, που ο ανάδρομος Ερμής του Σεπτεμβρίου θα είναι πιο ευγενικός μαζί τους.

Ταύρος

Ήταν ένα καλοκαίρι γεμάτο σημαντικές αλλαγές για σένα, Ταύρε. Ο απρόβλεπτος Ουρανός έχει φωτίσει το ζώδιό σoυ, σχηματίζοντας ηλεκτρικά φορτισμένες συνδέσεις με τον ενεργητικό Άρη, φέρνοντας στο προσκήνιο κάθε είδους απροσδόκητη ανατροπή. Έχοντας αυτό κατά νου, ο ανάδρομος Ερμής του Σεπτεμβρίου, μπορεί να μοιάζει σαν μια ευπρόσδεκτη ανακούφιση από το χάος. Προσπάθησε να μην γεμίζεις την ατζέντα σου με υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς η πιθανότητα σφαλμάτων επικοινωνίας, είναι υψηλή. Αντίθετα, δώσε στον εαυτό σου λίγο επιπλέον χρόνο για να αναθεωρήσεις το τρέχον πρόγραμμά σου. Ο στόχος σου θα πρέπει να είναι να γίνει η καθημερινότητά σου πιο ευνοϊκή, με βάση τις αλλαγές που έγιναν πρόσφατα στη ζωή σου. Μερικές φορές το να είσαι παραγωγικός δεν σημαίνει να αναλαμβάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αλλά να κάνεις καλά ό,τι ήδη έχεις αναλάβει.

Λέων

Το καλοκαίρι είναι η εποχή σου και σύντομα φτάνει στο τέλος του. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής, προσφέρει μια χρήσιμη ευκαιρία να σκεφτείς τις πρόσφατες επιλογές σου, να εξετάσεις την οικονομική σου κατάσταση και να κάνεις έναν απολογισμό της κοινωνικής σου ζωής. Οι δύο πρώτες εβδομάδες της ανάδρομης πορείας του, θα χτυπήσουν τον τομέα επικοινωνίας στον αστρολογικό σου χάρτη. Επομένως θα είναι εύκολο να πεις κάτι που δεν εννοείς ή να παρερμηνεύσεις τις λέξεις κάποιου άλλου. Ωστόσο, προσφέρει επίσης την ευκαιρία να εξομαλύνεις τυχόν μικρά διαπροσωπικά δράματα, που μπορεί να έχουν εμφανιστεί κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Ή να συναντήσεις φίλους από το παρελθόν σου, που δεν έχεις δει εδώ και καιρό. Χρησιμοποίησε αυτήν την ενέργεια, για να ξεκαθαρίσεις το ημερολόγιό σου και να ισορροπήσεις τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς, καθώς ξεκινά για εσένα μια νέα σεζόν.

Τα 4 ζώδια που θα «γλιτώσουν από τα δόντια» του ανάδρομου Ερμή του Σεπτεμβρίου

Σκορπιός

Το μεγαλύτερο μέρος της επερχόμενης ανάδρομης πορείας του Ερμή, λαμβάνει χώρα στον ήσυχο και μοναχικό 12ο οίκο του ζωδίου σου. Οπότε η επιρροή του, μπορεί να είναι λίγο πιο ανεπαίσθητη, από ό,τι συνήθως. Αυτή, θα μπορούσε να είναι μια ιδιαίτερα εσωστρεφής και μυστικιστική περίοδος για εσένα. Μπορεί να βρεθείς να αναπολείς παλιά όνειρα ή να χρειάζεσαι επιπλέον χρόνο με τον εαυτό σου. Εάν υπάρχουν πράγματα που είτε έχεις αγνοήσει, είτε δεν είχες την ευκαιρία να επεξεργαστείς, τώρα είναι η ώρα να ασχοληθείς μαζί τους. Εκμεταλλεύσου αυτόν τον ανάδρομο Ερμή, για να τακτοποιήσεις την ακαταστασία από το υποσυνείδητό σου, πριν οι εκλείψεις του φθινοπώρου, σε οδηγήσουν σε νέα εποχή.

Υδροχόος

Δεν είναι ότι ο ανάδρομος Ερμής του Σεπτεμβρίου, θα είναι μια βόλτα στο πάρκο, Υδροχόε. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε σίγουρα να επηρεάσει σχέδια για ταξίδια, θέματα σπουδών ή οικονομικούς προγραμματισμούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να διαπιστώσεις, ότι φέρνει μια ευκαιρία να αποσαφηνίσεις το υψηλότερο σύστημα πεποιθήσεων σου και να αλλάξεις ό,τι μπορεί να σε ενοχλεί. Αντί να κολλάς σε παλιά δόγματα ή ταμπέλες, απλώς και μόνο επειδή κάποτε σε αντιπροσώπευαν, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα ακολουθείς για πάντα. Χρησιμοποίησε αυτήν την ενέργεια για να αξιολογήσεις τις απόψεις σου με φρέσκια ματιά και σύμφωνα με όσα είσαι σήμερα. Ο ανάδρομος Ερμής του Σεπτεμβρίου, μπορεί επίσης να πυροδοτήσει το ενδιαφέρον σου για φιλοδοξίες από το παρελθόν. Ακριβώς επειδή δεν πέτυχες έναν συγκεκριμένο στόχο ή δεν ακολούθησες ένα συγκεκριμένο όνειρο, δεν σημαίνει ότι είναι πολύ αργά. Εάν το πάθος είναι ακόμα εκεί, μην φοβηθείς να κυνηγήσεις τα θέλω σου.

Προτεινόμενα