Τα “αλλάζει” τώρα η Καρολίνα: “Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ερωτευμένη με τον Μάριο. Δε με νοιάζει τι κάνει η Ελευθερία”

by Newsroom i-diakopes.gr
Τα “αλλάζει” τώρα η Καρολίνα: “Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ερωτευμένη με τον Μάριο. Δε με νοιάζει τι κάνει η Ελευθερία”

Καρολίνα: Άλλαξε τα λεγόμενα της η πρώην παίκτρια του Survivor

Η Καρολίνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γεια σου» και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης σχολίασε αρχικά όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι: «Δεν πίστεψα αυτά που είπε ο Μπάρτζης για τον Μάριο και την Ελευθερία. Όχι ότι λέει ψέματα αλλά ο τρόπος που τα λέει παρεξηγεί. Καλύτερα να ρωτήσουμε τους ίδιους αν έχουν φιληθεί ή αν έχει συμβεί κάτι» και πρόσθεσε: «Εγώ δεν είπα ποτέ τη λέξη “ερωτευμένη”, γυρνώντας από τον Άγιο Δομίνικο. Το να κάνεις μία τέτοια δήλωση είναι σοβαρό. Δεν το ‘χω πει, μίλησα για θετικό συναίσθημα».

Τα “αλλάζει” τώρα η Καρολίνα: “Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ερωτευμένη με τον Μάριο. Δε με νοιάζει τι κάνει η Ελευθερία”

Στη συνέχεια, η Καρολίνα είπε: «Το ότι ο καθένας μπορεί να τρέφει συναισθήματα για τον καθένα είναι δικό του θέμα. Εγώ βλέπω τι κάνω εγώ και δεν με απασχολεί τι κάνει η Ελευθερία. Όλο αυτό που ένιωθα με τον Μάριο δεν έχει τελειώσει, έχει μπει σε παύση».

Η συνέντευξη της Καρολίνας

Έκτακτo για τον τραγουδιστή, Νίκο Οικονομόπουλο, σoκ δεν το γνώριζε κανείς

Γιος του ιδιοκτήτη των πασίγνωστων καταστημάτων σοκολάτας «Λεωνίδας» ήταν ο 24χρονος που σκοτώθηκε στη Λούτσα

Λούτσα:«Του έλεγε ο ΕΚΑΒίτης “έχεις σκοτώσει άνθρωπο” κι αυτός έλεγε “πονάει το αυτί μου”» – Έτρεχε με 100 σε δρόμο με όριο τα 30

Δεκέμβριος με αλλαγές: 3 Zώδια θα βρεθούν αντιμέτωπα με αλήθειες και ανατροπές

Συναγερμός από το BBC για την φέτα στην Ελλάδα – Τι θα συμβεί

Προτεινόμενα