«Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός»: «Καταπέλτης» ο Γεράσιμος Γεννατάς για τα κέντρα διασκέδασης και την ελληνική μουσική

Γεράσιμος Γεννατάς: Η αφοπλιστική συνέντευξη του ηθοποιού

Ο Γεράσιμος Γεννατάς παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια Σου» και δεν μάσησε τα λόγια του όσον αφορά τα κέντρα διασκέδασης και για τις σύγχρονες παθογένειες της κοινωνίας.

«Το Είσαι το Ταίρι Μου μου άφησε μία ωραία ρετσινιά, μου πρόσφερε γενναιόδωρα αυτή την αναγνωρισιμότητα που χρειάζεται στη δουλειά μας. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, ποτέ δεν δούλεψα τη δημοσιότητά μου, είμαι η ντροπή του Instagram», δηλώνει χαριτολογώντας ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς.

«Με πειράζει που δεν έχουμε ωραία λαϊκή μουσική σήμερα. Το μόνο που κάνουν τα σύγχρονα τραγούδια είναι σαν προπόνηση εγωισμού. Δεν είναι τραγούδια αυτά. Αν ακούσεις τι λένε, λες πώς επιτρέπεται να βγαίνουν αυτά τα πράγματα στον αέρα;», σχολιάζει στη συνέχεια.

«Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός. Πηγαίνουν εκεί για να κάνουν επίδειξη. Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι», σημειώνει ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα για τον ίδιο, που έχουν κάνει κατά καιρούς τον γύρο του διαδικτύου, ο Γεράσιμος Γεννατάς απαντά: «Είναι κιτρινισμός να ασχολούνται με το αν έχω λεφτά ή όχι. Με πείραξε. Είναι αυτό που μας τρώει, το κουτσομπολιό».

Τέλος, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο Γεράσιμος Γεννατάς απαντά εμφανώς συγκινημένος: «Δεν γίνεται να μιλάμε έτσι για αυτούς τους ανθρώπους. Δεν γίνεται να περάσει τόσο εύκολα αυτό αλλά δυστυχώς θα περάσει».

Η συνέντευξη του Γεράσιμου Γεννατά

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό