Τα χυδαία σχόλια και οι επιθέσεις στην Ιωάννα Τούνη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Ιωάννα Τούνη: Ευτυχώς έχει και κοινό που την υποστηρίζει

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας αρκετά περίεργος χώρος όσον αφορά το hate και το μισος που βγαζουν ορισμενα ατομα… και στην περιπτωση της Ιωάννας Τούνη, μια και μονο αναρτηση αρκει για να λάβει μισος… ακομη και οταν προκειται για την εγκυμοσύνη της.

H Ιωάννα Τούνη προέβη σε μια συγκινητική ανάρτηση, μιλώντας για το χαρμόσυνο γεγονός που ήρθε στη ζωή της, λίγο καιρό μετά την απώλεια της μητέρας της. Ωστόσο για ακόμα μία φορά βρέθηκε στο στόχαστρο και κάτω από την ανάρτησή της, ήταν πολλοί που προέβησαν σε χυδαία και αρνητικά σχόλια.

Θέση για τα απαράδεκτα σχόλια που δέχτηκε η επιχειρηματίας, πήρε μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση το account στο Instagram «Μοναδικοί Άνθρωποι» δίνοντας μία αφοπλιστική απάντηση:

Η υποστήριξη προς την Ιωάννα Τούνη για τα σχόλια που δέχτηκε

«Αποδεικνύεται πως ακόμη μία φορά, μια γυναίκα σε μια από τις ενδεχομένως πιο ευχάριστες στιγμές της ζωής της, πρέπει να έρθει για πολλοστή φορά αντιμέτωπη με τον μισογυνισμό μερικών. Η κριτική, το «σου κουνάω το δάχτυλο για όλα όσα έχεις κάνει» και το αίσθημα ανωτερότητας μερικών (γυναικών και αντρών) ξαφνικά ορθώνεται και μέσα σε μία ενδεχομένως μίζερη ζωή προσπαθούν πάση θυσία να αποδείξουν πως εκείνοι είναι καλύτεροι από κάποιον άλλον, πως εκείνοι τα κατάφεραν.

Όταν μιλούσαμε και φωνάζαμε για το victim blaming, για το revenge porn, κάνατε πως ακούγατε μερικοί, αλλά μάλλον είχατε τα αυτιά σας τόσο κλειστά που στο τέλος τίποτα δεν σας έμεινε. Καμία ντροπή δεν υπάρχει… και να σας θυμίσω πως η Ιωάννα Τούνη δεν έγινε ακόμη μαμά, όμως όλοι εσείς που γίνατε και μανάδες και πατεράδες, κοιτάξτε αν μεγαλώνετε σωστά τα δικά σας παιδιά. Εύχομαι την επόμενη φορά, να φωνάζετε όταν τα παιδιά κακοποιούνται, όταν αυτοί που τα κακοποιούν βρίσκονται ελεύθεροι στο δρόμο και όχι όταν μία γυναίκα αποφασίζει να φέρει στο κόσμο ένα!».

Μερικά από τα σχόλια στο twitter για την Ιωάννα Τούνη

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας