Τα είπε «έξω από τα δόντια»: Όλο το διαδίκτυο μιλάει για την Τατιάνα Στεφανίδου κι αυτό που είπε στην εκπομπή της – «Θέλω να είμαι πολύ ξεκάθαρη»

Τατιάνα Στεφανίδου: Ξεκαθάρισε τη θέση της και απάντησε στον Αλέξη Κούγια

Η Τατιάνα Στεφανίδου, έδωσε τη δική της απάντηση, μέσω της εκπομπής της, T-live, για όσα είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, κατά δημοσιογράφων και εκπομπών.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποινικολόγος πέταξε τα βέλη του κατά της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και της Ζήνας Κουτσελίνη, αλλά και της εκπομπής «T-Live» και της Τατιάνας Στεφανίδου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από την εκπομπή της.

Τα λόγια της Τατιάνας Στεφανίδου μέσα από την εκομπή της

Συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου είπε τα εξής: «Θέλω να κάνω μία μικρή επισήμανση, απευθυνόμενη στα όσα είπε ο κύριος Κούγιας και όσα με αφορούν: θέλω να υποσχεθώ και στον κύριο Κούγια και στον κόσμο ότι μέχρι το τέλος της καριέρας μου όποιος άνθρωπος ζητήσει τη βοήθειά μου εκτός από φόνισσες, φόνισσες των παιδιών τους, βιαστές, παιδοβιαστές αλλά όποιος άνθρωπος είναι θύμα ή το παιδί του έχει πέσει θύμα επίθεσης ή τροχαίου και δεν έχει λεφτά και είναι άνθρωπος φτωχός, κατατρεγμένος και ζητήσει τη βοήθειά μου, θα είμαι εκεί να τον βοηθήσω με ό,τι μπορώ.

Και αν μου ζητηθεί να πάρω τηλέφωνο κάποιον φίλο μου δικηγόρο και να του πω: ξέρεις, αυτή η γυναίκα έχασε το παιδί της σε τροχαίο, είναι φτωχή, δεν έχει λεφτά να κινηθεί δικαστικώς, μπορείς να την υπερασπίσεις χωρίς χρήματα; Θα το κάνω. Όσο μπορώ θα το κάνω. Φόνισσες, βιαστές, παιδοβιαστές δεν υποστηρίζουμε και δεν τους βρίσκουμε και δικηγόρους».

«Θέλω να είμαι πολύ ξεκάθαρη με τα όσα ισχυρίζεται ο κύριος Κούγιας και να διαχωρίσω και τη θέση μου στο θέμα αυτό. Και μιλώ γενικώς, δεν μιλώ ειδικώς. Μιλώ γενικώς και ο νοών νοείτω», κατέληξε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη