Τα είπε όλα ο Αργυρός για τις δηλώσεις του Μουζουράκη: «Μπορεί να μην είχε ξυπνήσει, να μην είχε πιει καφέ»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η απάντηση του για τις δηλώσεις του Μουζουράκη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απαντάει στις πρόσφατες δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη και τα λέει όλα με λίγες λέξεις.

Υπενθυμίζεται, ότι σε συνέντευξή του τον Αύγουστο, ο Πάνος Μουζουράκης είχε πει, μεταξύ άλλων, σε συζήτηση σχετικά με τη θέση του κριτή στο Voice:

«Το “The Voice” θα γίνει, Σεπτέμβριο ξεκινάμε ξανά. Η θέση του κριτή που αλλάζει συνήθως, που έχει περάσει ο Κωστής Μαραβέγιας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, είναι αυτή που έχει τώρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Φέτος θα είναι ο Δημήτρης ο Σταρόβας! Δεν ξέρω εάν θα έρθει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δεν μου μιλάει πια. Στην αρχή μου μιλούσε… Στην αρχή με προσέγγισε πολύ φιλικά, να δει πώς είναι τα πράγματα. Μόλις τα έμαθε, δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Είναι και ομορφόπαιδο! Είναι ωραίος» είχε πει χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και τον ρώτησε για τη δήλωση του Πάνου Μουζουράκη ότι πλέον δεν μιλάνε.

«Ο Μουζουράκης μπορεί να μην είχε πιει καφέ ακόμα, να μην είχε ξυπνήσει. Μου είπαν για τη δήλωσή του, δεν την είδα, ελπίζω να το είπε καλοπροαίρετα», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Για τα σουτιέν που δέχεται δώρο στις συναυλίες του

Ακόμη, ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 μίλησε στον τραγουδιστή για το «δώρο» από το κοινό του σε συναυλία και αυτό δεν ήταν άλλο από ένα σουτιέν. «Οποιοδήποτε δώρο είναι καλοδεχούμενο», είπε με χιουμοριστική διάθεση ο τραγουδιστής.

Τέλος, για το εάν θα συμμετέχει σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ φέτος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε: «Λόγω της περιοδείας υπάρχει αγάπη και σχέση με το ΣΚΑΪ, τα υπόλοιπα θα τα δείτε στην τηλεόραση».

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη