Τα είπε όλα ο Μπο με λίγα λόγια: «Λυπάμαι για λογαριασμό της Καρολίνας, συγχαρητήρια στον Μάριο»

by Newsroom i-diakopes.gr
Τα είπε όλα ο Μπο με λίγα λόγια: «Λυπάμαι για λογαριασμό της Καρολίνας, συγχαρητήρια στον Μάριο»

Μπο: Τα καρφιά για Πρίαμο και Καρολίνα

Ο γνωστός ράπερ Μπο μίλησε για τον Μάριο Πρίαμο και για την Καρολίνα Καλύβα και φυσικά πέταξε τις σπόντες του για την προδοσία της πρώην συντρόφου του.

«Αν νομίζει ότι παρεκτράπηκα, λυπάμαι για λογαριασμό της. Δεν απάντησα ποτέ στο μήνυμα που μου έστειλε. Δεν υπάρχει λόγος. Κατά δεύτερον για να το ξεκαθαρίσω δεν ήταν 25 ευρώ αλλά 25 μηνύματα που έστειλα για πρώτη φορά στην ζωή μου και μπήκα σε όλη αυτήν την διαδικασία να ζητήσω κι από άλλους φίλους να ψηφίσουν. Ήταν ο άνθρωπός μου μέχρι εκείνη την στιγμή και βοήθησα όσο μπορούσα. Είδαμε ότι έμεινε και την επόμενη εβδομάδα έφυγε. Από εκεί και πέρα αν ήταν 25 ευρώ ή 1 ευρώ κάτι έκανα πάντως.

Ο τύπος που είναι σπίτι του, υποστηρίζει το κορίτσι του, το οποίο μετά από δύο ημέρες αγάπησε ένα άλλον άνθρωπο κι αυτός ήταν φίλος μου και του ζήτησα να μου προσέχει το κορίτσι και μετά φταίω εγώ που παραφέρθηκα κιόλας. Εντάξει νομίζω ότι γελάνε κι οι κάμερες… Συγχαρητήρια στον Μάριο που τις ρίχνει τόσο εύκολα κι ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας… Δεν θα πήγαινα στο Survivor ούτε για πλάκα. Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι πολύ φίλη μου και πολύ καλό παιδί. (Σ.σ. είναι πληγωμένη) όσο μία κοπέλα που κοροϊδεύουν στα μούτρα της» είπε ο Μπο.

Οι δηλώσεις του Μπο

Ο Μπο είχε αναφερθεί στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και είχε επιβεβαίωσει ότι δέχτηκε μήνυμα από την Καρολίνα, ενώ αποκάλυψε που πήγε τα πράγματα της.

«Καλά είπε η Καρολίνα, εννοείται ότι δεν θα τη σκοτώσω, με ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Όντως η κοπέλα μου έστειλε ένα μήνυμα, αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε περαιτέρω όλο αυτό το πράγμα το είδαμε παρέα με όλη την Ελλάδα το συμβάν. Καθένας κρίνεται για τις πράξεις του. Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση. Τη σχέση αυτή δεν την κοινοποίησα εγώ ποτέ. Αυτή κοινοποιήθηκε από δικά της stories που έκανα εγώ repost. Και μετά βγήκαν οι φίλες της και το ανακοίνωσαν, η Σοφιάννα και η Παυλίνα. Κι εγώ απλά το επιβεβαίωσα», δήλωσε.

Τα είπε όλα ο Μπο με λίγα λόγια: «Λυπάμαι για λογαριασμό της Καρολίνας, συγχαρητήρια στον Μάριο»

«Τι να πω στον Μάριο; Νιώθω απογοητευμένος από τις ανθρώπινες σχέσεις. Ήταν μεν ένα πράγμα ωραίο δυνατό που είχε προοπτικές στα δικά μου μάτια, αλλά από εκεί και πέρα ήταν κάτι που κράτησε έναν μήνα. Οπότε δεν είναι κάτι που θα με στιγματίσει; Δεν με απασχολεί εμένα πλέον τι κάνει η Καρολίνα και ο Μάριος. Δεν μπορώ να αξιολογήσω πιο ήταν το πιο βαρύ γιατί και τα δύο είναι άσχημα. Ήταν και οι δύο στη ζωή μου, ο ένας ερωτικά, ο άλλος φιλικά. Πιο πολύ σε πειράζει λόγω της ανθρώπινης σχέσης. Έχουμε μιλήσει με την Ελευθερία Ελευθερίου. Το αποκλείω να πάω στο Survivor All Star»

«Τα πράγματά της ήρθε και τα πήρε η μητέρα της με τον αδελφό της. Ήπιαμε και ένα καφέ»

Προτεινόμενα