Τα καρφιά της Βανδή για τον Νικολαΐδη: Μας εξέπληξε με την ανάρτηση της

Δέσποινα Βανδή: Η σπόντα για τον Ντέμη Νικολαΐδη, ένα μήνα μετά το χωρισμό τους

Δέσποινα Βανδή: Ανάρτηση – καρφί για τον πρώην σύζυγό της

Δέσποινα Βανδή: Ένα μήνα μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, η δημοφιλής τραγουδίστρια φαίνεται να έχει αφήσει πίσω την ζωή, με τον πρώην σύζυγό της. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δυο τους δεν έχουν πλέον καμία επικοινωνία, με τη Δέσποινα να έχει ρίξει όλο το βάρος στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Αυτήν την περίοδο εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Κύπρου, όπου την επισκέπτονται συχνά καλοί της φίλοι και συνεργάτες. Ένας εξ’ αυτών, ο Νίκος Γεωργιάδης, προχώρησε μερικές ώρες πριν σε μία ανάρτηση όλο νόημα, ανεβάζοντας insta story με τη Δέσποινα να ερμηνεύει το κομμάτι «Υπάρχει ζωή», με λεζάντα «Υπάρχει ζωή και μετά…».

Η ίδια έσπευσε να αναδημοσιεύσει την ιστορία του δημοσιογράφου, μοιάζοντας να ρίχνει τα βέλη της στον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο βέβαια, όπως η ίδια είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της, ο έρωτας είχε τελειώσει.

«Το σ$ξ είναι πάρα πολύ ουσιαστικό για μια σχέση. Από το ένα μέχρι το δέκα του βάζω δέκα. Το θεωρώ φοβερά σημαντικό να υπάρχει σε μια σχέση το σ$ξ. Πώς μπορεί να υπάρχει μια σχέση χωρίς σ$ξ; Αν τελειώνει αντίο. Δεν γίνεται. Μπορεί να τελειώνει η επιθυμία να το κάνεις, όπως όταν ήσουν τον πρώτο καιρό. Αυτό το αντιλαμβάνομαι εννοείται, αλλά δεν μιλάω για την συχνότητα. Σημασία έχει όταν είσαι με τον άλλον να τον θες ερωτικά όπως τον πρώτο καιρό», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή: Η σπόντα για τον Ντέμη Νικολαΐδη, ένα μήνα μετά το χωρισμό τους

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν