Τα λεφτά που έκαναν… φτερά: 84χρονη συνταξιούχος του Ο.Γ.Α. έκρυψε σε βαρέλι 250.000 ευρώ και όταν το άνοιξε βρήκε μόλις 30.000

84χρονη συνταξιούχος: Πού χάθηκαν τα χρήματα της ηλικιωμένης

Μια ηλικιωμένη γυναίκα, 84 ετών, αποκαλύφθηκε ότι είχε τοποθετήσει μέσα σε ένα βαρέλι 250.000€, όμως όταν άνοιξε ξανά το βαρέλι υπήρχαν μέσα μόνο 30.000€ και για την ώρα παραμένει άγνωστος ο λόγος που δεν τα είχε καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό.

84χρονη συνταξιούχος: Τι ακριβώς συνέβη

Μια απίστευτη καταγγελία ήρθε στο φως για την κλοπή ενός τεράστιου χρηματικού ποσού. Μια ηλικιωμένη συνταξιούχος του Ο.Γ.Α από τα Φάρσαλα, είχε κρύψει μέσα σε ένα βαρέλι στην αποθήκη της 250.000€. Η γυναίκα φέρεται να υποπτέυται συγκεκριμένο πρόσωπο, επομένως οι αστυνομική της περιοχής διερευνούν με προσοχή.

Παραμένει άγνωστος ο λόγος που αποφάσισε να κρατήσει στο σπίτι της ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό αντί να το καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό. Η 84χρονη συνταξιούχος προτίμησε να το τοποθετήσει σε δύο μεταλλικά κουτιά, τα οποία στη συνέχεια έκρυψε μέσα στο βαρέλι! Όπως κατήγγειλε, την περασμένη εβδομάδα ζήτησε από ένα έμπιστό της πρόσωπο να πάρει τα κουτιά και να της τα φέρει. Στα κουτιά όμως, υπήρχαν μόνο 30.000 ευρώ.

Η ηλικιωμένη σοκαρίστηκε και απευθύνθηκε άμεσα στο τμήμα της περιοχής και υπέβαλε μήνυση κατά του ανθρώπου που της έφερε τα μεταλλικά κουτιά, υποστηρίζοντας ότι αυτός έκλεψε τα υπόλοιπα 220.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ύποπτος αρνείται κάθε σχέση με την κλοπή και η προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα