Τα πάνω κάτω στο STAR: Μεγάλη διαρροή για την μεγάλη νικήτρια του GNTM, κανείς δεν το περίμενε

GNTM: Ο τελικός πλησιάζει και η νικήτρια αποκαλύφθηκε

Τρέχουν και δεν φτάνουν στο κάναλι του Star αφού διέρρευσε η μεγάλη νικήτρια του GNTM 5. Πρόκειται για ένα κορίτσι το οποίο από την αρχή είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του.

To GNTM 5 ολοκληρώνεται την Παρασκευή με το κοινό να… έχει χάσει τον μπούσουλα με τις συνεχείς αλλαγές στο πρόγραμμα, αφού πολλοί είναι οι φαν του ριάλιτι μοντέλων που παραλίγο να το χάσουν!

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, η Κότυ τραυματίστηκε και αποχώρησε, αφού δεν μπορούσε να πάρει μέρος στον μεγάλο τελικό.

Μάλιστα, το Twitter δεν χαρίστηκε στις υπόλοιπες τρεις παίκτριες, τις finalists του φετινού τελικού του GNTM. Άλλωστε δεν είναι κρυφό ότι η Κότυ ήταν η αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού.

Σήμερα, Πέμπτη, το GNTM 5 παίρνει ρεπό αλλά οι γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Παρασκευή οπότε και θα ανακοινωθεί το όνομα της νικήτριας.

Αλεξία, Βικτώρια και Μαρίτα, είναι οι τρεις υποψήφιες για τον τίτλο ενώ μένει μόνο μια δοκιμασία πριν το Live και πριν το GNTM ρίξει οριστικά αυλαία στο STAR για να ξεκουραστεί το project για λίγο μιας και η φετινή σεζόν, ήταν από τις πιο χλιαρές του παιχνιδιού στην Ελλάδα ever.

Τι έδειξε το spoiler για τον τελικό του GNTM

Όπως όλα δείχνουν και εκτός απροόπτου, η Αλεξία Τράικο φαίνεται πως κάνει ήδη τη διαφορά και θα είναι η επόμενη νικήτρια του GNTM.

Το κορίτσι κατάγεται από την Αλβανία και συγκεκριμένα την Κορυτσά, αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Η κοκκινομάλλα καλλονή ασχολείται με το μόντελινγκ και έχει στο βιογραφικό της επιτυχημένες συνεργασίες, ενώ την έχει κερδίσει και ο χορός. Άλλωστε είχε και το γονίδιο του χορού, αφού ο πατέρας της είναι επαγγελματίας χορευτής.

Related posts

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok

Ακάθιστος Ύμνος: Γιατί στέκονται όρθιοι οι πιστοί