Τα πάνω-κάτω στο Survivor All Star: Αποχωρεί οικειοθελώς το μεγαλύτερο φαβορί; Η απόφαση που αλλάζει τα πάντα

Survivor All Star: Ποια είναι η απόφαση που αλλάζει μια για πάντα το παιχνίδι

Απανωτές και καταιγιστικές δείχνουν να είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» φαίνεται να αλλάζουν τα πάντα στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης, μετά τις φήμες για αποβολή του Τάκη Καραγκούνια και του Ηλία Γκότση, ο Νίκος Παρτσώλης είπε: «Σας έχω κάτι που θα αλλάξει οριστικά το παιχνίδι, έτσι όπως το ξέρουμε, καθώς σήμερα, μέσα στην ημέρα, θα παρθεί η απόφαση της παραγωγής για τη μίξη των ομάδων».

«Αυτές οι τεταμένες σχέσεις δεν μπορούν να συντηρηθούν, ούτε μπορούν να παράξουν κάτι το οποίο να είναι και ωφέλιμο. Είναι στα άκρα πια οι σχέσεις του Τάκη Καραγκούνια με τον Ηλία Γκότση. Δεν μπορούν να είναι στην ίδια ομάδα πια, όπως και άλλες σχέσεις, που λίγο πολύ τις ξέρουμε. Γι’ αυτό λοιπόν σήμερα θα παρθεί η απόφαση αν την Κυριακή στο επεισόδιο θα δούμε τις ομάδες να αλλάζουν, θα γίνει μια μίξη των ομάδων».

Και πρόσθεσε ο δημοσιογράφος για αυτήν την αλλαγή που ετοιμάζουν τόσο νωρίς:

«Είναι πολλοί παίκτες μέσα για να γίνει μίξη… Αν συμβεί θα είναι τελείως άλλο παιχνίδι, νέες συμμαχίες. Σίγουρα θα χωριστούν ο Ηλίας από τον Τάκη».

Survivor All Star: Αποχωρεί οικειοθελώς το μεγαλύτερο φαβορί;

Ένα βήμα από την απόφαση της οικειοθελής αποχώρησης από το Survivor All Star βρίσκονται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται – γράφονται τριγύρω, έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το ζευγάρι, που από τον Ιανουάριο έχει χωριστεί σε Μπλε και Κόκκινους, και ο μόνος τρόπος να βρεθεί είναι λίγες ώρες στο δάσος, παράνομα, μακριά από όλους κι από όλα.

Ο Σάκης Κατσούλης εδώ και λίγες εβδομάδες αισθάνεται πολύ πιεσμένος, αποφεύγει τις κάμερες, όπως αποφεύγει και να λαμβάνει μέρος σε καβγάδες και εντάσεις.

Για την ώρα, δεν γνωρίζουμε τίποτα όσον αφορά συζητήσεις του με την παραγωγή.

Η Τζο Μαριδάκη πάντως αποκάλυψε πως «μπορεί να είναι σε διαφορετικές ομάδες, αλλά τα βράδια συναντιούνται».

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα