Τα πιο χαρούμενα νέα: Μωράκι νίκησε την μάχη με τον καρκίνο στα 1α του γενέθλια – πάλευε από 4 μηνών

Παιδικός καρκίνος: Αυτό είναι το αγγελούδι που έδωσε σκληρή μάχη

Η Giselle Morales μόλις από τους πρώτους μήνες της ζωής της, αναγκάστηκε να δώσει την πιο γενναία μάχη της ζωής της. Το μικρό αγγελούδι διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα των επινεφριδίων όταν ήταν 4 μηνών και ξεκίνησε θεραπεία.

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν τα πρώτα της γενέθλια, έκανε την τελευταία της χημειοθεραπεία και επέστρεψε στο σπίτι της χαρούμενη και υγιής.

Η γιατρός που παρακολουθεί το μικρό κορίτσι διευκρίνισε πως οι καρκίνος της δεν ήταν σπάνιος, καθώς παρουσιάζεται σε περίπου 600 άτομα τον χρόνο μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η δύναμη που υπέδειξε η Giselle ήταν αξιοσημείωτη!

Εξίσου υπερήφανοι είναι και η γονείς της 1χρονης, ενώ η χαρά τους για το αίσιο τέλος της περιπέτειας της κόρης τους δεν περιγράφεται. Ωστόσο, το ταξίδι τους ήταν δύσκολο και πολλές φορές λιγοψύχησαν.

Παιδικός καρκίνος: Συγκινεί η οικογένεια του μωρού

«Υπήρξαν φορές όλο αυτό το διάστημα που δεν ξέραμε αν το μωρό μας θα ζήσει. Η σκέψη ότι μπορεί και να μην τα καταφέρει, μας τσάκιζε! Πάντα, όμως, προσπαθούσαμε να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας και να χαμογελάμε για να της δίνουμε δύναμη», ανέφερε συγκινημένη η μητέρα της και πρόσθεσε:

«Νιώθουμε ευλογημένοι που η κόρη μας τελικά τα κατάφερε και περήφανοι για το σθένος της. Ωστόσο, η σκέψη μας ταξιδεύει συχνά στις οικογένειες που έχασαν κάποιον δικό τους άνθρωπο από καρκίνο και, φυσικά, σε όλα τα παιδιά που δεν κατάφεραν να νικήσουν αυτό το τέρας. Γιορτάζω για την κόρη μου και παράλληλα θέλω να τιμήσω και όλα τα άτυχα θύματα του καρκίνου».

Ο παππούς της Giselle, επιζών και ο ίδιος από μια επιθετική μορφή καρκίνου, έχει αναπτύξει έναν ιδιαίτερο δεσμό με την εγγονή του. «Μας χωρίζουν πολλά χρόνια αλλά μας ενώνουν κοινά βιώματα και εμπειρίες. Η αγάπη μου για εκείνη δεν χωράει σε λέξεις», είπε χαρακτηριστικά.

Related posts

Συγκίνηση από την αλληλεγγύη: Ο μικρός Δημήτρης, έγινε το «παιδί όλων μας» και θα μπορέσει να συνεχίσει τη θεραπεία για τον καρκίνο

Ευχάριστα τα νέα για τον Γιώργο Δασκαλάκη: «Κατά 99,9 τοις εκατό κέρδισα τη μάχη με τον καρκίνο»

Έγινε το «θαύμα»: Ο Γιώργος Δασκαλάκης ανακοίνωσε τα ευχάριστα ανήμερα του Πάσχα με μια συγκινητική ανάρτηση

Συγκινεί η Ρεγγίνα Μακέδου: «Σήμερα είπα ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στην Αγία Μαρίνα για τα αποτελέσματα που μου ανακοίνωσε ο γιατρός»

Η καθηλωτική εξομολόγηση της Κατερίνας Μαστραντωνάκη για τον καρκίνο: «Στην τρίτη μετάσταση ένιωσα μια θεϊκή δύναμη»

Δάκρυσε και ο Θεός: Λύγισε μπροστά στην κάμερα μητέρα παιδιού που παλεύει με τον καρκίνο – «Λένε, θα γίνω καλά;»

«Είχα το άγχος μην φύγει η περούκα»: Η εκ βαθέων εξομολόγηση από την Ρούλα Κουσκουρή για την μάχη της με τον καρκίνο

Όλοι δάκρυσαν: Ο Γιώργος Δασκαλάκης έπιασε ξανά μικρόφωνο με μεγάλη δύναμη ψυχής παρά τη μάχη του με τον καρκίνο

«Δάκρυσαν» όλοι οι Άγγελοι για τη μικρή Γαλάτεια: «Δε θα ξανακούσω τη φωνούλα της να μου λέει μαμά σ’ αγαπώ», σπαράζει η μητέρα της