Τα «Πολωνικά Zara» άνοιξαν κατάστημα στην Αθήνα- Ρούχα με τιμές από… 1,99 ευρώ

by Newsroom i-diakopes.gr
Τα «Πολωνικά Zara» άνοιξαν κατάστημα στην Αθήνα- Ρούχα με τιμές από… 1,99 ευρώ

Τα «Πολωνικά Zara» άνοιξαν κατάστημα στην Αθήνα- Ρούχα με τιμές από… 1,99 ευρώ

Πριν από περίπου 1 χρόνο η αλυσίδα Sinsay έκανε «πρεμιέρα» στην Ελληνική αγορά. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στο εμπορικό κέντρο Τalos στο Ηράκλειο της Κρήτης, καταφέρνοντας να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού. Από τότε έχει ανοίξει και άλλα καταστήματα στη χώρα μας.

Η Sinsay είναι μέλος του πολωνικού ομίλου LLP και κερδίζει μερίδια από εδραιωμένους ξένους παίκτες της fast fashion μόδας όπως η ισπανική Zara, η σουηδική H&M κ.ά.

Τα «Πολωνικά Zara» άνοιξαν κατάστημα στην Αθήνα- Ρούχα με τιμές από… 1,99 ευρώ

Τώρα ήρθε η ώρα της Αθήνας! Η αλυσίδα άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αττική και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ρέντη.

Η αλυσίδα έχει και e-shop με ελληνική έκδοση. Εκεί κάποιος μπορεί να βρει, για παράδειγμα, ανδρικά μπλουζάκια με τιμές από 1,99 ευρώ.

O όμιλος μέσα σε 30 χρόνια έχει παρουσία σε συνολικά 38 χώρες, είτε με φυσικά καταστήματα, είτε μέσω e-shop.

Στα καταστήματα της αλυσίδας, οι καταναλωτές βρίσκουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, γυναικεία, ανδρικά και παιδικά, προϊόντα ομορφιάς αλλά και είδη για το σπίτι.

«First Dates»: Την είπε… Κάτια και έγινε ο κακός χαμός – Επικό σκηνικό

Αποκάλυψε αuτό που δεν ήθελε να ακούσει κανείς ο Γρηγόρης Λέων: Σoκ μετά τις τοξικολογικές εξετάζεις Μαζωνάκη – «Είναι…»

Ουρλιάξτε από ανακούφιση: Έρχεται ο Νοέμβρης των θαυμάτων για 4 ζώδια που ταλαιπωρήθηκαν πολύ

Μόλις μαθεύτηκε η τραγική είδηση για την αγαπημένη ηθοποιό Ευαγγελία Μουμούρη

«Κόκκινος συναγερμός»: Αναγκαστικές προσγειώσεις σε πτήσεις και από Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Προτεινόμενα