Τα συγγνώμη και τα ευχαριστώ της Μαρίας Αναστασοπούλου: Το συγκινητικό αντίο «on air» από τον ΣΚΑΪ

Μαρία Αναστασοπούλου: Τέλος ύστερα από 15 χρόνια για την γνωστή δημοσιογράφο

Τέλος εποχής ύστερα από 15 χρόνια στο ΣΚΑΙ για την γνωστή δημοσιογράφο, η οποία σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησε τον τηλεοπτικό που την φιλοξένησε για πάνω από δεκαετία.

Το επίσημο «αντίο» από τον ΣΚΑΪ μετά από 15 χρόνια παρουσίας της στο κανάλι του Φαλήρου είπε το πρωί της Παρασκευής η Μαρία Αναστασοπούλου η οποία από το φθινόπωρο θα λέει «καλημέρα» από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

«Σε αυτή τις περιπτώσεις συνήθως ετοιμάζεις κάτι. Εγώ δεν το έχω κάνει αυτό. Πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια» ξεκίνησε τον αποχαιρετισμό της η Μαρία Αναστασοπούλου.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΣΚΑΪ «που μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω τη δουλειά» αλλά και τους συναδέλφους της τους οποίους χαρακτήρισε «φίλους μου»

“Εχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς τα πρωινά. Σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε πάλι μαζί”, δήλωσε η Μαρία Αναστασοπούλου

Προαναγγέλλοντας, δε, το επόμενο επαγγελματικό της βήμα είπε «έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς τα πρωινά. Σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε πάλι μαζί».

Η Μαρία Αναστασοπούλου ζήτησε, τέλος, συγγνώμη «για τα λάθη και τις αχρείαστες εντάσεις» με τους συναδέλφους της να την χειροκροτούν υπό τους ήχους του soundτrack της ταινίας La La Land

Related posts

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη

Δυσάρεστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα πριν λίγο