Τα θρυλικά «μαργαριτάρια»: Οι χειρότεροι παίκτες του Αδύναμου Κρίκου συγκεντρωμένοι σε ένα βίντεο

Αδύναμος κρίκος: Οι χειρότεροι παίκτες του παιχνιδιού

Ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει μερικούς από τους παίκτες που άφησαν τις πιο επικές ατάκες στο παιχνίδι γνώσεων «Αδύναμος Κρίκος», το οποίο παρουσιάζει ο Τάσος Τρύφωνος.

Ωστόσο όταν πηγαίνεις σε ένα τηλεπαιχνίδι, αποσκοπείς στο στιγμιαίο και εύκολο κέρδος, ταυτόχρονα η εικόνα σου ταξιδεύει σε χιλιάδες τηλεθεατές σε ολόκληρη τη χώρα.

Αν μάλιστα είσαι λίγο πιο άτυχος και κάποιος το πάρει χαμπάρι και το διοχετεύσει στα Social Media, τότε… τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στο παρακάτω βίντεο. Πρόκειται ίσως για τους χειρότερους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από τον «πιο αδύναμο κρίκο».

Για να είμαστε δίκαιοι, το να απαντάς λάθος σε φαινομενικά (παν)εύκολες ερωτήσεις δεν σημαίνει αυτομάτως ότι είσαι αγράμματος.

Λίγο οι κάμερες, λίγο τα φώτα, λίγο το ψαρωτικό βλέμμα του Τάσου Τρύφωνος, είναι πολύ εύκολο να αγχωθείς και να κάνεις τέτοια παιδαριώδη λάθη.

Γι’ αυτό λοιπόν εμείς θα είμαστε επιεικείς με τους εν λόγω παίκτες και δεν θα τους χαρακτηρίσουμε «αγράμματους», όμως σίγουρα θα τους χαρακτηρίσουμε «τους χειρότερους παίκτες του ‘πιο αδύναμου κρίκου’».

Το χιουμοριστικό βίντεο από τον «Αδύναμο Κρίκο»

Related posts

Καλό Ταξίδι Σωκράτη: Πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες

4χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ – Η μεγάλη αποκάλυψη στο βίντεο που δεν καταλάβατε