Τα βλέμματα πάνω στον Γρηγόρη Μόργκαν: Τα είπε όλα με μια ανάρτηση μετά την αποχώρηση της Βαλαβάνη από το Survivor all star

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η φημολογούμενη σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε από το Survivor All Star όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο (18/1) και ο Γρηγόρης Μόργκαν έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα.

Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Καρολίνα Καλύβα και τελικά έφυγε η Ευρυδίκη, η οποία δεν το περίμενε.

Η αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το ριάλιτι επιβίωσης προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media.

Όπως είδαμε ο Γρηγόρης Μόργκαν τη στήριξε όταν βγήκε στον τάκο ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να την ψηφίσουν να μείνει… όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και χθες, 18 Ιανουαρίου αποχώρησε.

Η αντίδραση του Γρηγόρη Μόργκαν για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Ο ίδιος λοιπόν αντέδρασε δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια ανάρτηση από μια φίλη της Ευρυδίκης, η οποία έγραφε με μεγάλα γράμματα «Άδικο».

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη Μόργκαν που φημολογείται ότι είναι μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ο Γρηγόρης Μόργκαν, όπως μπορεί κανείς να αντιληφθεί κάνοντας μια «βόλτα» από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instgaram έχει δυο μεγάλες αγάπες. Το σερφ και τη μουσική.

Είναι ντράμερ στους Barb Wire Dolls που έχουν έδρα το Λος Άντζελες. Είναι όμως και σέρφερ. Για πρώτη φορά έκανε σέρφινγκ στα 13 του χρόνια και από τότε έχει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.

Ο Γρηγόρης έχει διπλή καταγωγή αφού ο πατέρας του είναι Αμερικανός και η μητέρα του έχει καταγωγή από την Καβάλα. Στην εφηβεία του ασχολήθηκε με το άλμα επί κοντό και έκανε πρωταθλητισμό μέχρι τα 24.

Συμμετείχε στο Nomads καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τον τελικό απέναντι στον Στέλιο Χανταμπάκη. Τον έχουμε δει όμως και ως μουσικό στο X Factor.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει χορτοφάγος ενώ του αρέσει πολύ η γιόγκα και πιστεύει πως: « Ο διαλογισμός είναι χρήσιμος στις «δύσκολες» στιγμές».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη