Ταυτιστήκαμε μαζί τους: Οι 10 πιο “Κακοί” της Ελληνική τηλεόρασης

Κακοί της Ελληνικής τηλεόρασης: 10 ρόλοι που έγραψαν ιστορία

Κακοί της Ελληνικής τηλεόρασης: Κάποιοι ”κακοί” ρόλοι της ελληνικής σειράς αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό. Και άφησαν το δικό τους στίγμα. Ατάκες που έμειναν, ρόλοι που μέχρι σήμερα κερδίζουν το ενδιαφέρον. Και πολλές ακόμη ”κακίες” ακολουθούν.

Σωσώ Παπαδήμα

Την πρωτοκαθεδρία κακίας κατακτά δικαίως η Σωσώ που όλοι λατρέψαμε στην τηλεοπτική σειρά του Ant1 «Εγκλήματα». Αιώνια εχθρός και αντίπαλος της ήταν η Φλώρα, ερωμένη του άνδρα της. Ίσως αποτέλεσε τον πιο αδίστακτο ρόλο για τα δεδομένα της ελληνικής tv, καθώς δολοφόνησε πολλές φορές. Μισούσε καθετί που μπορούσε να προκαλέσει χαρά στους άλλους. Έφτασε στο σημείο να είναι υπεύθυνη για τον θάνατο της κολλητής της, Πέπης. Συνεργάστηκε με δολοφόνους και ανθρώπους του υπόκοσμου για να καταφέρει τον στόχο της, την δολοφονία του Αλέκου.

Όλγα Μαρκάτου

Δεν θα την ανακαλύψω αυτήν που μας ματιάζει; Έτσι θα της βγάλω το μάτι, με το δάχτυλο! Πρόκειται για τη γιαγιά «Μαρκάτου» στη σειρά Dolce Vita. Αυστηρή και επικριτική με τη νύφη της, Χριστίνα. Δεν κατάφερε ποτέ να δεχτεί τη σχέση της με τον κατά πολύ μικρότερο της σε ηλικία, Αντώνη Καλούδη.

Περίανδρος Πώποτας

Οπισθοδρομικές απόψεις και ιδεολογίες. Σιχαινόταν ό,τι καινούριο και νέο εμφανιζόταν στο χωριό του.

Σιλβή Μπουζάνη

Πρόκειται για μια άπληστη και αδίστακτη γυναίκα που μπορούσε να κάνει τα πάντα για το χρήμα. Τα πραγματικά αισθήματα δεν είχαν θέση στη ζωή της.

Δασκάλα Αγλαΐα

 Υστερική, ιδιότροπη, γεροντοκόρη, ζηλιάρα και πεισματάρα.

Αννέτα Μπεζεντάκου – Ζύγουρα

Ζήλια, μίσος, τάση να εκμεταλλεύεται τους άλλους, πικρία και κακία είναι μερικά πράγματα που ξεχωρίζουν πάνω της. Δεν δίσταζε να υποτιμάει τον γλυκό σύζυγο της, Παναγιώτη. Υπεροπτική και ψώνιο. Αδίστακτη και κακοπροαίρετη.

Η συνέχεια της λίστας με τους κακούς της ελληνικής τηλεόρασης

Ρωξάνη Ντάνου – Κουλουμπή

Η Ντάνου είναι η διευθύντρια των φυλακών. Είναι διεφθαρμένη, ιδιοτελής, ανήθικη και πανούργα. Έχει ιδιαίτερα καυστικό και ειρωνικό χιούμορ και κακομεταχειρίζεται τους πάντες. Αδιαφορώντας για το καλό των φυλακισμένων.

Σμαράγδα Πλαπούτα

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που την χαρακτήρισαν ως: Μια κακή μεγαλοκοπέλα της «υψηλής» κοινωνίας, γαλουχημένη με υλικές αξίες. Ζήλευε την νταντά, Μαίρη, για πολλούς λόγους. Ενώ στο τέλος, συνειδητοποίησε ότι ήταν ερωτευμένη με τον άνθρωπο που εξευτέλιζε και κορόιδευε πολύ καιρό.

Αμαλία Κώνστα

Άρης Παυρινός

Πρόκειται για την πηγή του κακού, τον καθρέφτη της διαφθοράς, του μίσους και της απάτης. Όλοι τον γνωρίσαμε το 2005 στην επιτυχημένη σειρά «Στο παρά 5», αλλά αποκαλύφθηκε τη δεύτερη χρόνια του σήριαλ. Άρης Παυρινός το όνομά του ή καλύτερα το χέρι με το ουίσκι. Γύρω από το πρόσωπο του ξεδιπλώθηκε ένα μυστήριο για την ταυτότητα του ηθοποιού τον πρώτο χρόνο, καθώς όλοι αναρωτιόμασταν «ποιος ήταν ο τύπος που κινούσε τα νήματα στη σειρά». Κατείχε κύρος, δύναμη, εξουσία και χρήμα, αλλά τίποτα δεν του ήταν αρκετό.

Χαρακτηριστική φράση, σαν απόδειξη του μίσους του, αποτελεί η εξής: «Αν χρειαστεί να σκοτώσω ξανά, θα το κάνω» και το έκανε πολλές φορές. Δεν δίστασε να καταχραστεί χρήματα δημοσίου, να δολοφονήσει κόσμο, να παρανομήσει, αλλά και να διαπράξει διάφορα αδικήματα. Το τέλος του; Το πιο τραγικό για εκείνον: η αυτοκτονία του. Δεν άντεξε τον εξευτελισμό και την ταπείνωση και διάλεξε τον θάνατο. Η παρέα των 5 κατάφερε να γλυτώσει πολλές φορές από τις παγίδες και τις ενέδρες που παρακινούσε ο ίδιος τις περισσότερες φορές.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει