Τάμτα: Με “έκλεψε” όταν ήμουν 14 ετών – Εβαλα τα κλάματα όταν είδα το νυφικό που μου έφερε η πεθερά μου

by Τόνια Τζαφέρη

O γάμος στα 14 και το ενδεχόμενο γάμου σήμερα

Η Τάμτα μπορεί να απολαμβάνει την επιτυχία της και την οικογένεια της, ωστόσο τα παιδικά της χρόνια δεν ήταν πάντοτε τόσο εύκολα, αφού όπως δηλώνει “αναγκάστηκε” σε έναν γάμο που ποτέ δεν θέλησε.

Όλα ξεκίνησαν σε συνέντευξη της, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο γάμου σήμερα που είναι μαζί με τον Πάρη Κασιδόκωστα. Η τραγουδίστρια υπογράμμισε “είμαστε μια χαρά και πολύ καλά και βλέπουμε. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου με νυφικό. Δεν είναι κάτι που με αφορά, δεν ήμουν ποτέ από αυτές τις γυναίκες… Άσχετα, αν το είχα κάνει στα 14, έχω φορέσει κανονικά νυφικό, κανονικός γάμος. Μία φορά το έχω κάνει, τώρα δεύτερη… Αν είναι να συμβεί για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, θα δείξει…”.

Τάμτα: Με “έκλεψε” όταν ήμουν 14 ετών – Εβαλα τα κλάματα όταν είδα το νυφικό που μου έφερε η πεθερά μου

Αναφερόμενη στον πρώτο της γάμο και τη ζωή της στη Γεωργίας, η Τάμτα επεσήμανε:

“Μια χαρά θυμάμαι το φόρεμα που μου έφερε τότε η πεθερά μου κι έκλαιγα, γιατί δεν μου άρεσε. Όσο ήμουν μικρή στη Γεωργία, αυτές τις εποχές δεν ήταν πολύ καλά γενικά η χώρα μου πολιτικά και οικονομικά. Ήταν πιο σκοτεινά και όχι τόσο γιορτινά τα πράγματα. Είχαμε ρεύμα μία ώρα το πρωί και μία ώρα το βράδυ”.

Τον Απρίλιο του 1995, όταν η Τάμτα ήταν μόλις 14 ετών, παντρεύτηκε με τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο φίλο της και λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Άννυ.

Η τραγουδίστρια έχει πει για την ημέρα που ο φίλος της την “έκλεψε”:

“Μου λέει μην καθόμαστε τώρα στο δρόμο και μας βλέπει ο κόσμος, να πάμε κάπου να καθίσουμε να μιλήσουμε ανθρώπινα. Μπήκα στο αμάξι αλλά αμέσως άρχισα να κλαίω γιατί κατάλαβα ότι δε θα με πήγαιναν για καφέ και με πήγαν όντως εκτός Τιφλίδας. Από εκείνη την ημέρα έμενα πλέον στο σπίτι του με τους γονείς του, 16 χρόνων αυτός, 14 εγώ… Επί της ουσίας παντρευτήκαμε τον Απρίλιο… Φλεβάρη με “έκλεψε”. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο επειδή ήμασταν ανήλικοι και δεν επιτρεπόταν. Πάγωσα όλα τα συναισθήματα μου, πήρα πολύ ψυχρή απόφαση και είπα ό,τι και να γίνει εγώ θα χωρίσω επειδή δεν μπορώ να ζήσω αυτή τη ζωή”.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν