Τάμτα: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Γεωργία, η εγκυμοσύνη στα 14 και η ξενιτιά στην Ελλάδα

Τάμτα: Σήμερα η τραγουδίστρια μένει σε ένα πανέμορφο σπίτι στα Νότια Προάστια

Η πάντοτε εκκεντρική έχει πολλά να μας πει τόσο μέσα από τα τραγούδια της, όσο και από την ζωή της, καθώς δεν ξεκίνησαν όλα εύκολα και ωραία για να φτάσει στην επιτυχημένη καριέρα που είναι σήμερα.

Η Τάμτα Γκοντουάτζε γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1981. Στη χώρα έγινε γνωστή απλά ως Tamta ενώ είναι γεωργιανής καταγωγής. Μεγάλωσε με τη μητέρα της (οι γονείς της είχαν πάρει διαζύγιο) και τον μικρότερο ετεροθαλή αδελφό της, Βλαντιμίρ (γενν. 1987).  Από μικρή ηλικία έδειχνε ενδιαφέρον για τη μουσική αφού όταν ήταν μόλις πέντε ετών ξεκίνησε να τραγουδάει. Συμμετείχε σε παιδικά συγκροτήματα ενώ παράλληλα έκανε μαθήματα πιάνου και μπαλέτου.

Όπως η Τάμτα είχε εξομολογηθεί τα παιδικά της χρόνια ήταν φτωχικά λέγοντας: «Η γενιά μου είχε περάσει μεγάλη πείνα στη Γεωργία, καθόμασταν στην ουρά με κουπόνι για να πάρουμε ψωμί και γινόταν σκοτωμός για να καταφέρεις να πάρεις έστω μισό. Καθόμουν ατελείωτες ώρες στην ουρά για το ψωμί και διασκέδαζα με τα άλλα παιδιά, ήταν ο τρόπος που ζούσαμε τότε»!

Επίσης, είχε εξομολογηθεί πως το σπίτι της στη Γεωργία ήταν 24 τετραγωνικά ενώ δεν είχε μπάνιο. Μάλιστα έως τα 11 έκανε μπάνιο στο σπίτι της εξαδέλφης της.

“Όταν ήμουν μικρή, 10-11 ετών, δεν είχαμε ρεύμα στο σπίτι ούτε τηλεόραση επομένως”, είχε δηλώσει η Τάμτα

«Πήγαινα στο σπίτι των ξαδέρφων μου τα Σαββατοκύριακα για να βλέπω τηλεόραση και Mtv, έβλεπα τη Madonna. Kαι ξαφνικά περνάνε κάποια χρόνια και βλέπω τη Μαντόνα μπροστά μου. Είναι εμπειρία και πως θα ζεις όλο αυτό που συμβαίνει» είχε αναφέρει η τραγουδίστρια.

Για τον ερχομό της στην Ελλάδα, εξομολογήθηκε: «Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα μέναμε σε ένα υπόγειο στους Αμπελόκηπους με δύο δωμάτια. Μέναμε εγώ, η μαμά μου και η κόρη μου. Η μαμά μου φιλοξενούσε πολλές κυρίες από τη Γεωργία που έπαιρναν ρεπό από τα σπίτια που δούλευαν.

Έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο ελληνικό talent show “Super Idol”, τραγουδώντας σε ντουέτο “Το άλλο μου μισό”, με τον νικητή του σόου, Σταύρο Κωνσταντίνου. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα CD, από τα οποία τα δύο έχουν επανακυκλοφορήσει και τρία CD singles. Έχει αποκτήσει επτά βραβεία και έχει συνεργαστεί με πάρα πολλά ονόματα της ελληνικής και της ξένης μουσικής σκηνής. Έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο μιούζικαλ, έχει δώσει την φωνή της σε παιδική ταινία, έχει συμμετάσχει ως κριτής στο «The X Factor» της Ελλάδας και της Γεωργίας, έχει σχεδιάσει την δική της σειρά ρούχων σε συνεργασία με την Attrativo και έχει παρουσιάσει τηλεοπτικά μια επίδειξη μόδας με μουσική.

Ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Minos EMI. Το 2019 εκπροσώπησε την Κύπρο στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, με το τραγούδι “Replay” και έλαβε την 13η Θέση.

Τον Απρίλιο του 1995, όταν ήταν μόλις 14 ετών, παντρεύτηκε με τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο φίλο της και λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Άννυ.

Περισσότερες εξομολογήσεις από την τραγουδίστρια Τάμτα

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εποχή που ήταν στη Γεωργία, όπου μία ημέρα την «έκλεψε» ο πατέρας της κόρης της, όταν ήταν μόλις 14 ετών: «Μου λέει μην καθόμαστε τώρα στο δρόμο και μας βλέπει ο κόσμος, να πάμε κάπου να καθίσουμε να μιλήσουμε ανθρώπινα. Μπήκα στο αμάξι αλλά αμέσως άρχισα να κλαίω γιατί κατάλαβα ότι δε θα με πήγαιναν για καφέ και με πήγαν όντως εκτός Τιφλίδας. Από εκείνη την ημέρα έμενα πλέον στο σπίτι του με τους γονείς του, 16 χρόνων αυτός, 14 εγώ… Επί της ουσίας παντρευτήκαμε τον Απρίλιο… Φλεβάρη με «έκλεψε». Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο επειδή ήμασταν ανήλικοι και δεν επιτρεπόταν. Πάγωσα όλα τα συναισθήματα μου, πήρα πολύ ψυχρή απόφαση και είπα ό,τι και να γίνει εγώ θα χωρίσω επειδή δεν μπορώ να ζήσω αυτή τη ζωή».

Παράλληλα, συνέχισε τη φοίτηση της σε νυχτερινό σχολείο και έπειτα, με ιδιαίτερα μαθήματα, πέρασε στο Πανεπιστήμιο της Τιφλίδας. Μετά από έξι χρόνια γάμου, εκείνη ζήτησε διαζύγιο και εγκαταστάθηκε μόνιμα με την κόρη της στην Αθήνα, όπου ζούσαν ήδη η μητέρα και ο αδελφός της. Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα ήταν δύσκολα και η ίδια βοηθούσε συχνά τη μητέρα της που καθάριζε σπίτια.

Από το 2004 μέχρι το 2010 είχε δεσμό με τον μουσικό Γρηγόρη Πετράκο ενώ από το 2015 μέχρι σήμερα, έχει σχέση με τον επιχειρηματία & παραγωγό Πάρι Κασιδόκωστα.

Οι δηλώσεις της Τάμτα για την προσωπική της ζωή

“Έχω αισθανθεί πολλές φορές αγάπη στη ζωή μου. Κάποιες φορές, μπορεί να μην ήταν απόλυτα αληθινή, αλλά μου αρκεί που την ένιωσα εγώ, μέσα στην ψυχή μου. Η αγάπη, άλλωστε, δεν είναι πάρε δώσε, δεν είναι συναλλαγή. Δεν έχω παράπονο. Έχω δώσει και έχω πάρει πολλή αγάπη στη ζωή μου μέχρι σήμερα. Κι ήταν αληθινή πάντα απ’ τη μεριά μου.
Είμαι πολύ σταθερή στις σχέσεις μου με τους ανθρώπους. Γι’ αυτό και πάρα πολύ δύσκολα θα μπει κάποιος στη ζωή μου, στην καθημερινότητά μου – δεν ονομάζω με ευκολία κάποιον «δικό μου άνθρωπο».

Αν δεθώ, όμως, συναισθηματικά, τότε τελείωσε. Αν κάποιον τον αγαπήσω πραγματικά, πάει πια, δεν θα τον ξε-αγαπήσω ποτέ. Γιατί αυτό σημαίνει πως η συγκεκριμένη σχέση έχει περάσει από πολλά στάδια – έχει δοκιμαστεί. Κι είτε χωρίσω, είτε απομακρυνθώ από κάποιον, είτε η απόσταση κάνει στο μέλλον δύσκολη την επικοινωνία μας, αυτός ο άνθρωπος θα είναι για πάντα στην καρδιά μου -με διαφορετικές, σαφώς, συνθήκες- σαν να μην πέρασε μια μέρα”.

Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Μένουν μαζί στην Βουλιαγμένη

Οι δυο τους κρατούν πολύ συνειδητά τη σχέση τους μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί περίπου 5 χρόνια και ο ένας βρίσκεται πάντα στο πλευρό του άλλου σε όλες τις σημαντικές στιγμές τους.Το ζευγάρι μένει πλέον μαζί στο σπίτι του Πάρη στην Βουλιαγμένη και απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ένα μοντέρνο σπίτι στα νότια προάστια με υπέροχη θέα και λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν το καλό γούστο και των δυο τους. Ένας υπέροχος κήπος με πολλά λουλούδια και χρώματα αποτελεί το αγαπημένο σημείο του ζευγαριού. Η μίνιμαλ αισθητική η οποία κυριαρχεί στο σαλόνι τους, έρχεται αντιμέτωπη με τα μοντέρνα κάδρα και τα διακοσμητικά στοιχεία, τα οποία δίνουν pop vibes στο σπίτι.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη